Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is ez a kezdőlapom xD én a jövő hét csütörtökre játszok:D
Az is csk egy munka, de ha lemeszelsz bünti lesz.
megbeszélve:D de +20 fok még nagyon messze van ám:D
Én +15°C, meg +20°C alatt ki nem hozom a K8-at! Atomszáraz út, meg melegebb idő, majd akkor

Motorshow-ra Gixxerrel jössz? Mert többen is indulnánk Dabasról, és Petsen meg ütközünk a többi Gixxeressel, innétt a fórumból. Na az lesz ám a felvonulás

Meg komám, használd a "válasz erre" lehetőséget is légyszi
Naná ;) én már jövőhéten szeretném kivinni a gépet
Motorshow-ra jössz?
dehogy:D 1,5 évesen a baloldali hengerem úgy ette az olajat h szinte tankolnom kellett:D
háth nem ártana ha lennének jó felfogású rendőreink is!
Jöhetsz polírozni akkor a valagamat
jövő héten sztrájkol a lufthansa...
Élvezet lesz menekülni a supermoto elől...

GS500 megvan még?
na srácok. én ugynézki rendőr leszek vélemény?
háth a garaj sose megy rendőrnek megél ő a benzinkútból a Balogh Petike lett rendőt :D
Az meg a másik állat... Állítólag rendőrnek ment, nem? Meg hát... Ahol van pénz a benzinkútból...

Bábel Petikét nem akarjátok ide felrángatni? Hadd gyűljenek a dabasiak...
gondolom ismered a garajt.. háth vele vtam kinnt (volt kitől tanulni xD)
Bazdmeg ember, te egy állat vagy... Én se vagyok pite, de amit leművelsz a közutakon az már az őrülthülyeeszetlengyilkosbarom kategóriába sorolható...
akkor mégis igaz:D
gondolom ez nem komoly :D de tényleg érdekel:D
Több motor legjobb állapotú idomai lettek rádobálva, hogyha jól emlékszem...
úgy hogy vett egy 4 motorból összerakottat
hát igazán nincs mit. a tegnapi videokhoz képest lényegesen nőtt a szinvonal amugy én birom az iyleneket. régen a kézilabda edzőm nyomta ezt amikor még 4. esek voltunk. edzés elején kihívott két embert: gondoljatok egy számra. adj hozzá vegyé el osszá szorozzá, te 1-et kaptál te meg 2 őt. és mindig eltalálta persze mostmár tudom a logikáját
kis tuning a te géped nkem nagy talány:D hogy van az h limitált de sima idomok vannak rajta?:D
Jóvóót az.
ez fekete mágia