Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szériahiba.
az már eléág szar ügy
Majd szólj ha 7000-nél nem forog tovább és FI-zik. Erre azért számíts.
ez még odébb van lehet festetek egy olyat mint a tied. csak az limitált k6 lessz
tutis, olyan pályaidomot lehetséges gyártani ami majdnem oylan mint az utcai? tehát anyni eltéréssel hogy egy k6 hátsó idomba, a k8 hátsó lámpa lesz a belevaló
full gízda..
Feltudod tenni. Van egy videóm, miszerint egy Suzuki GSX-R1000 K8as farokidomzatát dobták rá a 'Busára, Yoshimura R77, 4-2-1es rendszerrel együtt. Na az a nem pite!
nekem is ez az első. de helyesen csinálod. kérdezni kérdezni kérdezni amíg el nem küldenek a bús picsába amúgy meg egyet jegyezz meg. sose lesz baja. ezért van rárajzolva hogy suzuki gsx-r
én az utcai idomról beszélek. nekem a hátső lámpa jön be nagyon meg az egész farokidom
köszi a segítséget ddt500... remélem nem lesz tényleg semmi gáz, lehet csak azért parázok ennyire mert még ez az első nagymotorom és nem tudom mi mennyit bír....
Éppen megnézetheted de az is felesleges. A helyén lesz.
és a szelephézag állítás? a szervízkönyv 24 ezernél írja...
Majd ugrik egyet a láncfeszítő és nem lesz hangja. 40-50 000 után szokás cserélni.
engedélyt magkaptam. mondtam, h te vagy itt a maffiavezír
mondjuk az igaz h van egy kis hangja de kb 5 perc járás után megszünik..... szelephézag? (mert ugye ebben automata láncfeszítő van)
nincs gáz. jöhet a suzuki.
pályaidomról beszélünk? ha igen felmegy, csak a tankvédő nem. Csak azt nem értem minek akarsz Te k8 idomot...
jóvanna
Azt tippelem hogy nem.
akkor tutti nem kell. pont most volt erről szó itt. elvileg a blokkot kell kibírnia. de ha nem akkor is 16,5 nél nem kell. nekem is anyni van benne. semmi hangja
Valaki meg tudná mondani hogy egy gsx r600 k4-es gépen milyen sűrűn szoktak cserélni vezérműláncot?! Nem olyan régen vettem és a szerelő azt mondta hogy ki kell cserélni a vezérműláncot..... lehet csak le akar húzni és csak a szelephézagot kéne belőni? a motorban 16750 km van, nem volt még pályán vezetett szervízkönyve van.....
amúgy szted a k8 idomját fel tudom tenni k6 ra?
megvesz. mé' nem figyelsz?
ok. köszi.