ezbammeg mindent tud. Ül, fekszik, gombot varr, ha úgy kívánom. Picit kopik hát had kopjon, ezzel legalább megállok akár a kanyarban is, és egyben marad a fostalicska a hab testemmel egyetemben.
Ja elbírnád...! Belebújnál, a lábaid kidugnád a segglyukán, meg kinéznél a száján, hogy neess el!
Utána mehetnél valami horgászbolt mobilreklámaként szórólapot osztogatni!
Amúgy király csávó lennél, ha megcsinálnád!
Vagy már megvolt? ,
Ez volt a célom. Két motorom van amúgyis. Csak el kéne adnom az egyiket, mert kúvamód nem használom és fölösleges. De a kutyának se kell egy 150köbcentis naked.
Burzsuj.... Mondjuk az új dánlopnál olcsóbb....
Ha télleg úgy fog, akkor kopik is, emiatt óvatosan taperold, mert elfogy mire felpattintod a fehér fostalicskádra!
Vagy ennek már újratermelődik a futófelülete? ,
Nappal motorozás.....este pihi, reggelre újra szőrős a futófelület.... Ezt már tudja?
Szia Thompi!
Beszkenneltem a csodálatos műveim, de nem tudom az emailcímed, utánanézni meg lusta vagyok.....amire meg emlékszem az szerintem nemjó... (thompici@a_a_seggedbe.hu) ,
Segíjjé mán....kicsi pukfelhőm.... ,
Eldurran az agyad.......hehe...elég nagyképű vagy....
A pöcs eldurran......na az igen......az már hihetőbb....
Van már gumid? nem a farzsebesre gondoltam.......
Sőt. Még a motorom mellé vehettem volna még egy Busát is, de nem kellett, mert nem vót régebbi fajtaféle, meg két motoron nem tudok egyszerre motorozni.
Utána mehetnél valami horgászbolt mobilreklámaként szórólapot osztogatni!
Amúgy király csávó lennél, ha megcsinálnád!
Vagy már megvolt?
Ha télleg úgy fog, akkor kopik is, emiatt óvatosan taperold, mert elfogy mire felpattintod a fehér fostalicskádra!
Vagy ennek már újratermelődik a futófelülete?
Nappal motorozás.....este pihi, reggelre újra szőrős a futófelület....
Ezzel nemsok ember vághatna fel!
Tele vagy öcsém.....
Beszkenneltem a csodálatos műveim, de nem tudom az emailcímed, utánanézni meg lusta vagyok.....amire meg emlékszem az szerintem nemjó... (thompici@a_a_seggedbe.hu)
Segíjjé mán....kicsi pukfelhőm....
A pöcs eldurran......na az igen......az már hihetőbb....
Van már gumid? nem a farzsebesre gondoltam.......