Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ennyiért ajándék.
nem is rossz. igaz hogy 2009-esek, de lehet megér egy lövést.
jó nagyot kívánok !
Na igen, ez is egy cél.
A drága jó fater Respect neki!
Végülis elég szépen kinyúlnál, hogyha egyszerre adod rá a tüzet a hasszázasra, meg az ezerhármasra
halászlének megcsinál, belapátol és máris felugrik 5 kiló. Legalább lesz valami ami az úton tartja a paripát.
ezbammeg mindent tud. Ül, fekszik, gombot varr, ha úgy kívánom. Picit kopik hát had kopjon, ezzel legalább megállok akár a kanyarban is, és egyben marad a fostalicska a hab testemmel egyetemben.
Ja elbírnád...! Belebújnál, a lábaid kidugnád a segglyukán, meg kinéznél a száján, hogy neess el!
Utána mehetnél valami horgászbolt mobilreklámaként szórólapot osztogatni!
Amúgy király csávó lennél, ha megcsinálnád!
Vagy már megvolt? ,
Ez már tudja. Sőt még le is pucolja a motorról a ratyit reggelre, amit Dominő rárottyant.
Ez volt a célom. Két motorom van amúgyis. Csak el kéne adnom az egyiket, mert kúvamód nem használom és fölösleges. De a kutyának se kell egy 150köbcentis naked.
Burzsuj.... Mondjuk az új dánlopnál olcsóbb....
Ha télleg úgy fog, akkor kopik is, emiatt óvatosan taperold, mert elfogy mire felpattintod a fehér fostalicskádra!
Vagy ennek már újratermelődik a futófelülete? ,
Nappal motorozás.....este pihi, reggelre újra szőrős a futófelület.... Ezt már tudja?
Már hogy a csipába ne bírnám el! Simán!
Mennyié' szórják? Most van akcijjós gumma Gárdonyban Blackmoto-éknál. Gondoltam szólok.
Nézd az előnyét! Egyszerre két motort tudnál amortizálni!
Ezzel nemsok ember vághatna fel! ,
100 alatt van, fog mint a zöld festék. Mi bajom lehet?
84.000 Ft egy pár.....
Tele vagy öcsém..... , ,
Busa mi? Elbírnád Te asztat?
Szia Thompi!
Beszkenneltem a csodálatos műveim, de nem tudom az emailcímed, utánanézni meg lusta vagyok.....amire meg emlékszem az szerintem nemjó... (thompici@a_a_seggedbe.hu) ,
Segíjjé mán....kicsi pukfelhőm.... ,
Ez a kiszemelt, de még nem rendeltem meg.
béna.
Eldurran az agyad.......hehe...elég nagyképű vagy....
A pöcs eldurran......na az igen......az már hihetőbb....
Van már gumid? nem a farzsebesre gondoltam.......
Sőt. Még a motorom mellé vehettem volna még egy Busát is, de nem kellett, mert nem vót régebbi fajtaféle, meg két motoron nem tudok egyszerre motorozni.
Nöm.19 évesen volt egy kölcsön 3 hengeres csodám fatertől.