Bár megfigyeltem, hogy jó erőben van a "kicsi", mert kellően rugdosva a váltót meg tudom lepni a 750-est 200-ig! Yesssss
Igen agresszív, még beállítjuk padon, és csak az ezres lesz az ellenfél! Bár az nagyon nagy falat
Jó volt a Vasárnap délután srácok!
Kár,hogy kicsit rövid volt az etap meg nem is túl technikás, így esélyem sem volt a kurva 750-esek ellen az autópályán!
Crazy! Te+ a Zőccség, másik dimenzióban mentek az biztos!
hajnali 3 fele végzünk a programmal,vagy alszunk vagy nem,de csüt 13h-ra győrbe kell érnem.azaz 12:40kor el kell indulnom
remélem valamikor jó lesz,tudom nem sok választást hagytam
Értem.Szélvédelem növelés céljából szeretném lecserélni,de nem is akarok nagyon nagyot.Ami neked van képen az szimpatikusnak tűnik,de ha csak optikailag más,akkor marad a régi.
Köszi az infókat!
Elterelni eltereli, de hát a fejed feljebb van mint a plexi, úgyhogy van menetszél, de nem idegesítő. A gyárira meg nem tudok mit mondani, én így vettem az enyémet!
Tutis!
Nem gondoltam volna rólad azért, hogy egy versenybalesetes vitánkból kifolyólag Te nekiállsz személyeskedő megjegyzéseket tenni, csak azért mert nem tetszett, hogy felhoztam egy példát, miután te már BUTÁNAK minősítettél!
Nem kellene ilyen viták és nézeteltérések miatt személyeskedő megjegyzéseket tenni csupán annyit kell mondani, hogy nem értek veled egyet és kész!
Én nem érzem magam hibásnak, mert csak annyi személyeskedőt írtam, hogy makacs vagy és meggyőzhetetlen!
Részemről a vita lezárva!
Igen agresszív, még beállítjuk padon, és csak az ezres lesz az ellenfél! Bár az nagyon nagy falat