Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár megfigyeltem, hogy jó erőben van a "kicsi", mert kellően rugdosva a váltót meg tudom lepni a 750-est 200-ig! Yesssss
Igen agresszív, még beállítjuk padon, és csak az ezres lesz az ellenfél! Bár az nagyon nagy falat
Vigyed a dobot Peti
Kollééégaaaaa, én mondtam, hogy a 750 az 750....
Az ezredes meg (biztos kurvajó)... na arról fingom sincs csak V2ben, abban viszont mocskosfinom ;)
Mivanmivanmivan!

Jó volt a Vasárnap délután srácok!
Kár,hogy kicsit rövid volt az etap meg nem is túl technikás, így esélyem sem volt a kurva 750-esek ellen az autópályán!

Crazy! Te+ a Zőccség, másik dimenzióban mentek az biztos!
hajnali 3 fele végzünk a programmal,vagy alszunk vagy nem,de csüt 13h-ra győrbe kell érnem.azaz 12:40kor el kell indulnom
remélem valamikor jó lesz,tudom nem sok választást hagytam
Igen.

Hívtalak, még majd csörgök , holnap 17.00-után jó nékem.
Csütörtököd miként alakul?
sziasztok!

gsxr600 k5-höz keresek gyári szerszámkészletet.

üdv,
Ide már írtál? --- Motorbontók itthon és külföldön
2010.09.24.
Mióta vagy ilyen alkesz?
Igyunk má meg egy sört...
Szerintem ez akár jó is lehet neked.
Sziasztok! Még mindig keresek 99-es gsxr-hez bal oldali ram air csövet. Ha van adnék cserébe pízt. Köszi!
Értem.Szélvédelem növelés céljából szeretném lecserélni,de nem is akarok nagyon nagyot.Ami neked van képen az szimpatikusnak tűnik,de ha csak optikailag más,akkor marad a régi.
Köszi az infókat!
Elterelni eltereli, de hát a fejed feljebb van mint a plexi, úgyhogy van menetszél, de nem idegesítő. A gyárira meg nem tudok mit mondani, én így vettem az enyémet!
Tutis!
Nem gondoltam volna rólad azért, hogy egy versenybalesetes vitánkból kifolyólag Te nekiállsz személyeskedő megjegyzéseket tenni, csak azért mert nem tetszett, hogy felhoztam egy példát, miután te már BUTÁNAK minősítettél!
Nem kellene ilyen viták és nézeteltérések miatt személyeskedő megjegyzéseket tenni csupán annyit kell mondani, hogy nem értek veled egyet és kész!
Én nem érzem magam hibásnak, mert csak annyi személyeskedőt írtam, hogy makacs vagy és meggyőzhetetlen!
Részemről a vita lezárva!
Nincs probléma!
A menetszelet ez már eltereli teljesen?
dehogyis... eszébe se jut
direkt kerül engem
Oké Jozsóka, várom az infót!
Jövöhéten Pesten fog tanulni...
Őőőőőőő akarom mondani, Szia Gyuri.....xd
minek megy ennyit,km hiánya van?
majd benézek,de már csak jövő héten
de van egy nagyon király értékesítő csak ajánlani tudom...
Ö a legjobb,legkedvessebb.legesleg
Ma Árkádba holnap Plázába nyomul :D