Te vagyol a szar, te bakelitlemezen való macskaellető, semmirekellő, hulligáán!
Látom Kriki nagyon bejön neked, fényezed rendesen a kis seggét, csak nehogy összeakadj a bajkeverőjével a fényzés közben...
Voltak kuncsaftjai, akik összeakadtak az öreg bajkeverővel....mindnek ott van a sírja a műhelye alatt bebetonozva....
Te is oda akarol jutni?
Szar az egész MotoGP! Tele gagyi makettekkel, mint az M1, meg a GSV-R... Krikettet kéne rájukküldeni a csatahajójával! Villantana nagyokat - a reflektorral - közbe a Rossinak meg ordibálna, hogy hé kocsog, itt jövök, eressz el engemet, meg a hajam is!
Isten bizony vennék eredeti Krikett Team pólót... Igen eredetit... XXXXXL-eset...
Szeva Banderas!
Nagyon kemény verseny volt ez a tegnapi! És mekkora jelenet volt a végén, amikor Rossi átment Stoner-hez azonnal és bocsánatot kért... 9-szeres világbajnok ide, vagy oda, de öszetett kézzel és hajbokolva kért elnézést az egyébként hasonlóan nagyszerűen versenyző Stoner-től! NO COMMENT! Szép jelenet volt mindkét fél részéről!
Rizi meg benyögte egyből nagy okoskodva, hogy nem fog ebből nagy ügyet csinálni Rossi, max. egy nyilatkozat, hogy sima versenybaleset volt...hááát nem ilyen hozzáállású a Doctor
ÁHHHHHHHHHHH!
Simán megnyerhette volna a Doctor... ki kellett volna várnia a sima előzést és nem kellett volna neki kockáztatnia, sokkal gyorsabb volt mindenkinél!
Na de nem telhetetlenkedem, hisz a 2. futamon a dobogóért láthattam harcolni a Doctort... igaz esős futam volt és tudom, hogy ez nem a valós erőviszonyokat adja vissza, de én Hiszek Mindig ebben az Emberben, mert egy vitathatatlan, egyedi motoros tudással rendelkező tehetség és hiszem azt is, hogy JÓ LESZ EZ A DUCATI!
Estoril után egy új Ducati lesz a Doctor alatt...engedett végül a csapat és egy komolyabb módosítást fognak végrehajtani a motoron Rossi kérésére...ONNASTÓL REMÉLEM MINDEN OK LESZ ÉS NINCS MEGÁLLÁS...idén jöhet a 10.VB cím!
sehogy sem egyezik meg,gondolom az alvázszámra gondolsz de abban nincs egyértelműen beírva az évjárat csak kódszámok vannak. http://en.wikipedia.org/wiki/V... ez hátha segít
Komplett R1 futómű alá ducati hátsó lengőkarral?
Amúgy passz.
Sportcsü,bubis plexi,rózsaszín stuntos karok,monster matrica.