Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam múlt héten szombaton, de hidd el, az az a pálya, ami nem sportmotornak való...
Rutintalanság apukám, kevés km, kevés tapasztalat, nagy akarat, sokat vállalok, ezek segítettek a falnak...
Csak, hogy Ti ne kövessétek el ugyanezt: Már fáradtam, de jól ment az ominózus kör (én jónak éreztem) egész jól adta ki a sikán is, alakult a dolog, de jött a -2 és le akartam tenni rendesen, de nagy volt a tempó (az én szintemnek), beszartam mert éreztem, hogy sok, pici fék kezdett egyenesedni, jobban dönteni nem mertem és jött a bukótér, mivel gyors is a bukótéren csúszott a múltkor ezért fostam, hogy ne borítsam el és gondoltam inkább óvatos fék és kiengedem. De sok volt és nem bírtam megállni így televágtam a falat (mi az gumi , szivacs? fasztudja). Azonnal felállítottam a motort de jól meghúztam a derekam. Szerencsére annyi eszem volt, hogy a bukógomba még kedden felkerült így az idom nem sérült az eldőlésnél. A fejidom tartó konzolnak reccs. Ennyi. Fasz voltam többet vállaltam, beszartam és rányúltam a fékre. Majd legközelebb jobb lesz! Bukógomba sokat fogott, ha nem lett volna akkor az idomnak is reszeltek volna..... PÁLYAGÉP KELL!
Nem, de Kakucs Ringre szívesen felnéznék amikor nincs fent senki
Miért "korbáccsal hajt" valaki a ringre?
Nem törte össze megvédte a bukógomba ....

De majd ő mesél róla biztos
Ezért félek én a pályázástól.....
Fasznak kapkodtok. 2 merszen 4-en estetek el a topicból.
Összetörte 750-t?
Fel vannak azok készítve, Júliusba Augusztusba lehet róla szó
Eldobta a gépet a -2 ben nekiment a falnak de lábon hazavitte a gépet amúgy jól ment neki!
GixerPetinek hogy ment a Ring?
Ja önmagában nem nagy szám de úgy nézzétek,hogy kb a 20. köröm volt összesen eddig a ringen
Jó!
Nem voltál...
kööp
XD
Király volt! Sikerült új Pb-t menni 2.22.....

Sajnos 2-en is elestek közülünk de mindenki hazatudott menni lábon a mocikkal
Hol vagy Paliiiiikkkk?! Hooool vaaagy Paaalliiik?!
Na milyen volt a mersz?
Következő BULI nálad lesz Gyulám...
Majd előre készítsd fel a szomszédokat....
Akkor úgy tűnik Gyulám, hogy holnap elázunk kicsit.....de mi kemény csávók vagyunk és tökösek, úgyhogy belecsapunk a lecsóba és megyünk, ha TÖRIK, HA SZAKAD...
Bazzeg, ahogy elnézem a következő bulit nálad kell tartani...
Nálunk is Lehet Grill-partizni meg sütögetni

Ha ezentúl bármi problémád van, a szeretetszolgálatom bármikor segít!
igen,elől 1 van
Ááá, igazán nincs mit... Amúgy akkor most mennyi van belőle? Én jobb oldalt láttam egyet, ha arról van szó...
De reggel volt még, lehet félrenéztem...
Pöcsöd nem megy pályán azt ott virítanak a ringes képek