Csá Bari! (hú ez jó buzisra sikerült! , )
Majd visszapörgettyük... !
Eddig csak ezt találtam....de kutatok...bordó annyi van mint a szemét....kék-fehér az ritka (vajon miért? , ) Van mégegy, de az hitelátvállalásos, (és nagyon az elején van a fószer)viszont gyári, és háromezervalamennyi van benne.. ennek a tőkéje kettő felett lehet csúnyán .....biztos lesz még..
Hello mindenkinek!
Ha van vkinek az ismerettségi körében k7-k8... Gsxr1000 vagy R1 vagy Zx 10 csak 2008tól eladó az írjon kérem!
ha valakit érdekel k7 600 gyári rendszámtartó + gyári szerszámkészlet az írjon!
Mélyen tisztelt Gyors mester, kérdezném, hogy sikerül-e a 7en feltenni a gumikat?
Ugyanis a 7végén megen jó lesz az idő és nekem qrvára viszket a tenyerem, tehát elereszteném a ménest hasonlóan felemelő társaságban mint a múltkor...
Viszont valamivel jobb minőségű utakra vágyom..... monnyuk Rétság is benne lehetne a szórásban a fasza kis nyújtott kanyarokkal....
Rohaggyááá e éve..
Majd visszapörgettyük... !
Eddig csak ezt találtam....de kutatok...bordó annyi van mint a szemét....kék-fehér az ritka (vajon miért? , ) Van mégegy, de az hitelátvállalásos, (és nagyon az elején van a fószer)viszont gyári, és háromezervalamennyi van benne.. ennek a tőkéje kettő felett lehet csúnyán .....biztos lesz még..
12 éve nem voltam nővel, rohadt legyek meg itt kefélnek.
Ha van vkinek az ismerettségi körében k7-k8... Gsxr1000 vagy R1 vagy Zx 10 csak 2008tól eladó az írjon kérem!
ha valakit érdekel k7 600 gyári rendszámtartó + gyári szerszámkészlet az írjon!
Ez a ddt csak egy gilisztás versenyfostömlő, aki nem bírja hungaroring nélkül....
Doki, ha minden igaz péntekre intézz valami kedvezményes szerelőt, ha nem, akkor is a helyére kerül.
Előre láthatólag vasárnap mehet a tánc.
Ccccép, tudcccc élni...............
Egész 7végén jo idő várható, vasárnap du-ra érkeznek meg a csúnya felhők
Ugyanis a 7végén megen jó lesz az idő és nekem qrvára viszket a tenyerem, tehát elereszteném a ménest hasonlóan felemelő társaságban mint a múltkor...
Viszont valamivel jobb minőségű utakra vágyom..... monnyuk Rétság is benne lehetne a szórásban a fasza kis nyújtott kanyarokkal....