Még sosem öltöztem talpig tehénbe de rámmegy nem szorít be lehet zipzárazni úgyhogy fene tuggya.Pont úgy vok vele mint januárban a sisakkal.A nappaliban szaladgálva pöpec.
Mivel már egy halom ideje esik nem tudtam ruhapróbát csinálni de szerintem egyenlőre megfelel.Annyira olcsó volt a bőr szett hogy ha jövőre szemétre kerül akkor is megérte.Használtat nem szerettem volna mert én akarok elsőre belefingani.
A farmer facántos és hétköznap ugyis azt fogom nyüstölni.
Már megvan.Nem faxnizom.Ami rám ment.Egy pakisztáni sima fekete kabát és egy roleff fekete nadrág.Mindez potom 53e+20e volt a rám szabása.Hellyel közzel sikerült is.
Érdekes volt mert a protektoros vanucci farmerem is 25e volt+10e ért rakták helyre a protikat.Ez így egyben az oszi féle kamera tartóval és a pohi féle kesztyűvel picit lefektett anyagilag.
Olyan kérdésem lenne, hogy K4 600-ra narancs fekete színben,jobb oldali idomot - mint az enyém, hol találok?
Nem nekem kell, haver keresgél...
Segítsetek légyszíves!
Köszi
Piaggios cuccok egy pár tunig,henger,vario,delta kuplung,21-es Do karbi S6 pro cső meg malagutiból a maradék vacakok fék előre komplett,kábelköteg ilyesmik.
Még sosem öltöztem talpig tehénbe de rámmegy nem szorít be lehet zipzárazni úgyhogy fene tuggya.Pont úgy vok vele mint januárban a sisakkal.A nappaliban szaladgálva pöpec.
Mivel már egy halom ideje esik nem tudtam ruhapróbát csinálni de szerintem egyenlőre megfelel.Annyira olcsó volt a bőr szett hogy ha jövőre szemétre kerül akkor is megérte.Használtat nem szerettem volna mert én akarok elsőre belefingani.
A farmer facántos és hétköznap ugyis azt fogom nyüstölni.
Érdekes volt mert a protektoros vanucci farmerem is 25e volt+10e ért rakták helyre a protikat.Ez így egyben az oszi féle kamera tartóval és a pohi féle kesztyűvel picit lefektett anyagilag.
Hát az interneten talál!
Szerintem a Ricsibontót nézze meg
Olyan kérdésem lenne, hogy K4 600-ra narancs fekete színben,jobb oldali idomot - mint az enyém, hol találok?
Nem nekem kell, haver keresgél...
Segítsetek légyszíves!
Köszi
Ez a motorosruházat anyagi romlásba dönt és pedig nem is márkás.
Pénz függő sajnos, de a remény hal meg utoljára.
Most már én is!
Küldtél emailt is?
kanyargászom az esőfelhők között a száraz területeken....