vicceskedel? alap, hogy viszek majd innen is 1-2 embert...ja meg úgy nevezett Dokit is... mondjuk addig párszor le fog menni a nap, de ki a f@szt érdekel?
Iratkozzál fel szépen amaz szülinapi listára, ami csehszlovák salakmotoros barátunknál lesz megtartva júniusbanben
Te viszont egy Genny-kreténnyalóka leszel, ha nem gyüssz.....fospisztoly barátom....
Kedves párodat is szívesen látjuk.....
Udvarral meg ne foglalkozzá.....gyúccsad fel a gecibe.....GYORS ÉS HATÉKONY.....elintéz minden gondodat.....
Csak előtte áss vizesárkot a kecó köré.....meg épííícccssééé tutajtot bele WAZZZZZZEEEEEEE!
Pussz Kis koloncos Betyárkörtém....
Szia Dokikuki46!
Ááááá énnekem túl közel van az a 180 km, legalább 3x kellene oda-vissza lemennem, hogy úgy érezzem megérkeztem.....
Hétvége az elég necces, mert akkor van lehetőségem némi magánéletre, meg egyebekre a ház körül, de semmi sem lehetetlen...és köszi hogy gondoltál rám is kicsi genyóládácskám!
Nyalókás kreténkém.... Vagy az nem te vagy?....mostmáá mindegy!
tudom hogy megy, de itt most válság van
Amúgy Pannon Puma
1. Tomiquattro
2. + Judit a párja
3. Gixerpéter
4. SpeedBike
Dolgozok, meg spórolok a suli mellett Tudod, hogy megy...
Ha valami van, szólok...
1. Jómagam és a párom
2. Bruno Biaggi és párja
3. Egy srác egy R1-el (Mittoménhogyhíjják)
4. Veszprémi kolléga és párja
Skubizzál rá a mailjeidre....! Küldtem cíííp papucsokat....
Iratkozzál fel szépen amaz szülinapi listára, ami csehszlovák salakmotoros barátunknál lesz megtartva júniusbanben
Kedves párodat is szívesen látjuk.....
Udvarral meg ne foglalkozzá.....gyúccsad fel a gecibe.....GYORS ÉS HATÉKONY.....elintéz minden gondodat.....
Csak előtte áss vizesárkot a kecó köré.....meg épííícccssééé tutajtot bele WAZZZZZZEEEEEEE!
Pussz Kis koloncos Betyárkörtém....
Ááááá énnekem túl közel van az a 180 km, legalább 3x kellene oda-vissza lemennem, hogy úgy érezzem megérkeztem.....
Hétvége az elég necces, mert akkor van lehetőségem némi magánéletre, meg egyebekre a ház körül, de semmi sem lehetetlen...és köszi hogy gondoltál rám is kicsi genyóládácskám!
Nyalókás kreténkém.... Vagy az nem te vagy?....mostmáá mindegy!