Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi hátha lemond rolla sztem is gixi jobb!
Akkor ha az első nap ingyenes, teljesen egyszerű menjünk péntek délután
mindent megbeszélünk

Speed: eddigi években mindig az elsőnap ingyenes volt a motorral érkezőknek ... na majd álvállik mi lesz.
Anynit tudok márc.6ikán megyek Bp-re motorozni
hát tugga görcs. állítólag a 06 osok amik kiskipuffosok már egész jók. de tul nyersek és nem a motorja tiszavirág életű. 14.000 nél megindul megy egy 1000 est és kész. de mond neki hogy ez faszság, azért van sok embernek szuzukia mert jó. amugy sztem azt vegyen ami tetszik neki. nekem is bejött de nekem spec bejön a fokozatkijelző, csuszokuplung, meg ilyenek
aha értem,én máshonnan mondták hogy vmi váltohibái vannak vagy mi....
jajj kihagytam... egy 2004 es R6 van a szűk ismerettségben és megy is piacra mert legeli az olajat mondjon bki bmit h a kwasaki is eszi meg attól még nincs baja meg sportmotor az R6 azért ez jellemzőbb mint a gixerre
Ebben az évjáratban nagyon nem mind1...a 2006-os nem utcára való (persze lényegében ez minden sportmotorra elmondható vhol de az végképp nem) ha ez a haverod nem szereti nyelelni a gépet állandóan akkor a 2006 os szintén nem neki van kitalálva! Pályán sokan áradoznak róla gixxeresként bevallom szép is de iszonyat forgós és középtartományi erőt ne várj tőle... a 2005 ös formára sem akkora durranás fennt sincs akkora tűz ugyanakkor el lehet vele motorozni szépenutcán is... mindenesetre azt mondom GSX-R ennyi ember nem tévedhet:D
Mondtam neki de hiába,azt mondta hogy mert neked is olyan van azért nem vesz gixit! de tényleg vmit tudtok az r6 os rol jok ezek e? mármint motorikusan stb.... kiváncsiságbol?
Tesó és még nem beszélted rá a gixerre?
Há mivan itt kérem?

R6----pattan-hat
egy baja van hogy nem suzuki
Ezt megjátszuk gyerekek ha bejön a jó idő! Összeröffen a gixer fórum lesz itt wuuuutn wuuuuutn wuuuuutn tárárárárárárárárárárárárárárár wuuuutn wuuuuutn tárárárárárárárárárárárárárárrárár

Amúgy lesz Kakucs is Tutis papa szervezésében mindenki jöhet irtani a majrét a gumikon
Lemaradt 2005 2006 osat akar
Hí mondjatok már vmit az yamcsi r6rol mert haver akar venni,de rábeszéltem hogy ne vegyen olyat,sztetek jok ezek a vasak? röviden van e vmi gondjuk
Én megmaradok a Dabas - Bugyi TT-n Gyors, vannak jó kanyarok, buckás... Krosszosoknak jó!
KEvés barom van aki egy ilyen menetet letolna :D de abban a pályázásban benne lennék ugyanmár alföldi gyerekek vagyunk kockára kopott gumikat dobunk le bmennyire is próbálkozunk kicsit hazsnálnánk a szélét is én még a K2-essel voltam és azt a nagy dögöt szépen elfektetgettem kíváncsi vok milyen lehet ezzel és ha csoportosan mennénk elborítanánk a GSX-R ekkel a pályát:D lenne pupillázás szépen
Mehetsz a Jani ellen
és belépőt szednénk...
hát szegény dzsói zé.. de hát ilyen ez a pop szakma. sokba fog ez kerülni annak a tyityának
Ügggyes Cicca_!_!_!
Vendégem egy Wiskas-ra a kis szőrös állatja.....
Én meg csak ütöttem az entert
basszameg most nézem a macska állt a 0-án
Ja. Kis ártatlan
belehet szállni a versenybe?
Joe-Z nem szereti kiírni, hogy 10 millió Ft, azért írt csak 10Ft-ot........
Most érkezett meg a számlámra a 10milla....

Mindenki vendégem belőle egy garnitúra szabadon választott gummára.....
Ennyi erővel rendezhetnénk egy olyan összejövetelt is, ahol a pórnép megcsodálhatná a járgányainkat.