Fel evente teljesen tonkremegy az akksim, es cserelni kell. Ma napkozben halt be. Masik akksival egybol beindult.
Szerviz atnezte mar tavaly is toltes rendben, hibat nem talaltak.
Otlet vkinek?
2004-es GSX 600 F
sziasztok!segítsetek léccike!2001 es gsx f 750em van és szükségem lenne villahídra!!egyezik e a 600assal? előre is köszike a segítséget ha van vkinek írjon egy üzit és visszahívom!
Váltókapcsolót kell megbuherálni, ami jelenleg az üres jelet adja (és egyébként a 2-3 fokozatot is).
Vagy beleteszel még 4 érintkezőt (pl.: rézcsavart), vagy betehető más Suzuki típus fokozatjelzője is.
Elviszed mind a 7 vezetéket a műszerfalhoz.
Illetve Alibabáról rendelhető olyan kijelző, ami N-6-ig jelzi a fokozatokat: 8 vezetéke van, egyiket a 12V-ra, többi 7-re a fokozatokat lehet direkt kötni a fokozatjelzőről.
Ezt a kijelzőt belebuherálhatod a műszerfalba, vagy külön is felszerelhető. Bár utóbbi esetén érdemes olyan verziót venni, ami külsőként is felszerelhető.
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a fórumon, és teljesen új GSX 750 F tulajdonos.
Kérdésem most pillanatnyilag annyi lenne, hogy ha sebességfokozat kijelzőt szeretnék felrakni, akkor azt hova és hogyan kössem be?!
találtam 3 verziót, passz, hogy a 2003-as járgányom melyikre alkalmas?!
– 1. Váltókapcsolóról működő fokozatkijelzők
– 2. Diagnosztikai/szerviz csatlakozóról működő fokozatkijelzők
– 3. Univerzális fokozatkijelzők
Köszi a válaszokat!
Üdv.
Tegnap, 3 hónap állás után, beinditottam a gépet.
Akár csak tavaly, PRI állás indítás előtt 10 percig, és első pöcc-re beindult. :)
Javaslom mindenkinek ezt a metódust tavaszi első indítás előtt. :)
GSX 750 F 2002-es 32000 Km-t futott alkatrészei eladók
A képeken nincs de van főtengely ,hátsó fék (tárcsa nélkül) ,
Fejidom konzol (Sérült de javítható)
Hátsó lánckerék aggyal,tengellyel
Képet tudok küldeni mindenről.
Mondj egy árat.
Üdv! Az lenne a kérdésem , hogy 2003 Suzuki GSX 750 Inazuma első villacsőnek a mérete-átmérője megegyezik-e (lehet-e helyettesíteni) valamelyik másik Suzuki típuséval (pl. gsx-f , Bandit...) ? Köszi
Igen, át.
Kuplungbowdennel kell játszani egy picit.
Jah meg ha gixer karbit rakod fel akkor légszűrőházzal is...
Én pár éve megcsináltam.
Jah a blokkot nem fogod tudni be íratni a forgalmiba mivel tipusidegennek számít !
Fel evente teljesen tonkremegy az akksim, es cserelni kell. Ma napkozben halt be. Masik akksival egybol beindult.
Szerviz atnezte mar tavaly is toltes rendben, hibat nem talaltak.
Otlet vkinek?
2004-es GSX 600 F
Koszonom elore is.
Bagg
Váltókapcsolót kell megbuherálni, ami jelenleg az üres jelet adja (és egyébként a 2-3 fokozatot is).
Vagy beleteszel még 4 érintkezőt (pl.: rézcsavart), vagy betehető más Suzuki típus fokozatjelzője is.
Elviszed mind a 7 vezetéket a műszerfalhoz.
Illetve Alibabáról rendelhető olyan kijelző, ami N-6-ig jelzi a fokozatokat: 8 vezetéke van, egyiket a 12V-ra, többi 7-re a fokozatokat lehet direkt kötni a fokozatjelzőről.
Ezt a kijelzőt belebuherálhatod a műszerfalba, vagy külön is felszerelhető. Bár utóbbi esetén érdemes olyan verziót venni, ami külsőként is felszerelhető.
Teljesen új vagyok a fórumon, és teljesen új GSX 750 F tulajdonos.
Kérdésem most pillanatnyilag annyi lenne, hogy ha sebességfokozat kijelzőt szeretnék felrakni, akkor azt hova és hogyan kössem be?!
találtam 3 verziót, passz, hogy a 2003-as járgányom melyikre alkalmas?!
– 1. Váltókapcsolóról működő fokozatkijelzők
– 2. Diagnosztikai/szerviz csatlakozóról működő fokozatkijelzők
– 3. Univerzális fokozatkijelzők
Köszi a válaszokat!
Üdv.
Tegnap, 3 hónap állás után, beinditottam a gépet.
Akár csak tavaly, PRI állás indítás előtt 10 percig, és első pöcc-re beindult. :)
Javaslom mindenkinek ezt a metódust tavaszi első indítás előtt. :)
Üdv,
Bagg
A képeken nincs de van főtengely ,hátsó fék (tárcsa nélkül) ,
Fejidom konzol (Sérült de javítható)
Hátsó lánckerék aggyal,tengellyel
Képet tudok küldeni mindenről.
Mondj egy árat.
Brembo 68B407A0 féktárcsa téves vásárlás miatt eladó
Külső átmérő: 250
Belső átmérő: 84
Vastagság: 6
Furatok száma: 5
Rögzítési átmérő: 100
Furatok átmérője: 8.5
27000 Ft
blackp.vw1972@gmail.com
Köszönöm!
email: kawasmartin@gmail.com
Az ülés meg van még?
Kuplungbowdennel kell játszani egy picit.
Jah meg ha gixer karbit rakod fel akkor légszűrőházzal is...
Én pár éve megcsináltam.
Jah a blokkot nem fogod tudni be íratni a forgalmiba mivel tipusidegennek számít !
Még megvan a K&N sport légszűrőm a bocihoz. Gyári, bontatlan állapotban. Ha valakit érdekel 12 pénzért adom