hali.nekem van fent 47 lánckerék.én írtam az fb csoportba is.az előnye városon kívül fel teszem 6 ba.és az mindenre elég.köcsög bmw-s ha erölködik ott kell visszadobni 1-2 fokozatot.200km/h tud így is,egykerekezni nem tudok vele de nem is eröltetem. viszont ha bárhova megyek vagy parkolok mindig megnézik!
Itt olvastam a fórumon, régebben. Facebookon biztos nem olvastam, nem vagyok fent. :)
Nagy módosítást nem csináltam, mert nem akarok okosabb lenni mint a japán mérnökök, csak annyi volt a cél hogy normál közlekedés során kicsit kevesebbet forogjon. Elöl maradt a gyári 15 fogas, hátra a 45-ös helyett 43 fogast tettem fel. Ez annyit jelent, hogy 6.-ban mondjuk 110-nél nem 5200 a fordulat hanem 4950. (nagyjából)
A fogyasztásnak nem akkor van jelentősége, ha mész egy nagy kört itthon, hanem ha elmész egy 3000km-es túrára pl olaszba, ahol én már tankoltam 1.95 eurós benzint. 0,6-0,7 liter fogyasztáskülönbség ilyen távon kiad plusz-minusz 1 tank benyát.
De ahogy írtam is, fogyasztásban semmi változás nem látszik, a km órára figyelni kell, mert ezzel az áttétellel már kb a valós sebességet mutatja, a km számláló viszont kevesebbet mutat. Annyit tapasztaltam még, hogy városi forgalomban többször vissza kell tennem 1-be, de igazából semmi különös.
Képeket teszek majd fel, ha kicsit ráérek kiválogatom a régebbi túrák képeit és felnyomom azokat is.
Ha a fészbukos csoportban olvastál róla,akkor engem érdekelt a téma nagyon de nem a fogyasztás miatt.Nagyzolós dumának hangzik pedig nem keresek én olyan jól hogy benzinkutam legyen,viszont ha motorra ülök és csapatni akarok,a fogyasztás az egyetlen dolog ami csak addig érdekes hogy tudjam mekkora a póráz tankolás nélkül,4 vagy 6 liter nekem mindegy,nem spórolásból ülök rá hanem kikapcsolódásból,spórolásra ott a drótszamár,2 kávé és egy csík szalonnával ki visz a világból is :) Az viszont határozottan érdekelne milyen van fent neked a járgányon,mennyire nyújtja el a fokozatokat ? megvallom a frankót,szeretem dobálgatni a sebességeket ha úgy van,de alapvetően inkább lazán hajtom mintha traktor lenne,a cél hogy minél kevesebbet kelljen össze vissza váltogatni.
A Tátra pedig gyönyörű hely,ha vannak képek is szivesen várjuk őket :) ,Üdv
Tegnap értem haza egy rövidebb túráról, Magas-Tátra környéke és Krakkó volt napirenden. Nagy mákunk volt, mert komoly esőt nem kaptunk, viszont szép utakon jókat mentünk. Összesen 1285km-t mentünk (gps szerint), és 57,97 litert tankoltam.
Ebben volt jó sok Tátra-környéki kanyargás, hazafelé Poprádtól Besztercebányáig pálya ahol eléggé húztuk, meg egy nagyon kellemetlen másfél óra, amíg átvergődtünk Bp.-n a reggeli csúcsforgalomban nagyjából végig 1-ben. A többi normál országúti haladás, 90-100-as tempóval.
Régebben párszor szóbajött hogy a hosszabb végáttétel hogy hat majd a fogyasztásra, hát most egész biztosra tudom mondani hogy semmi komoly különbség nincs. Annyi történt hogy a motor km számlálója kb 54 km-el kevesebbet mutatott a teljes útra mint amit a gps mért. De eddig az összes hosszabb túrán 4,45-4,9 közé jött ki az átlag, és a mostani 4,51 se lóg ki ebből, szóval attól hogy kisebb lánckerék van hátul, nem lett kevesebb a fogyasztás.
oks...
igazábol nagybratyómé lesz...de az én nevemre került egyéb okok miatt...
multkor linkeltél egy oldalt azalapján oké...a szine szürke,ezüst...2004év végi... eddig oké...hétfön át lesz iratva...
közben akadt egy közelebbi,ismeretségi körböl...
tegnap este meg is vettük...
nagyon utolso szériás, 2004es... 2.tulajtol,aki 1évesen 1800kmrel vette...
most 44e km...eddig tetszik...
Szia. A képek és a szöveg alapján igényes és odafigyelő gazdája van, és a kiegészítők terén sem volt fukar. :) Ha műszakilag rendben van, szerintem kiváló vétel lehet... :) R.
Nekem egy kicsit giccses azzal a sok matricával, meg bőrrel. De igazából a műszaki állapota kell, hogy döntő legyen. És persze, hogy neked tetszen :D
Az évjárat fain. :) Szín alapján legalábbis : http://www.suzukicycles.org/GS...
Sérülésmentes.
Du rakok képet.
Nagy módosítást nem csináltam, mert nem akarok okosabb lenni mint a japán mérnökök, csak annyi volt a cél hogy normál közlekedés során kicsit kevesebbet forogjon. Elöl maradt a gyári 15 fogas, hátra a 45-ös helyett 43 fogast tettem fel. Ez annyit jelent, hogy 6.-ban mondjuk 110-nél nem 5200 a fordulat hanem 4950. (nagyjából)
A fogyasztásnak nem akkor van jelentősége, ha mész egy nagy kört itthon, hanem ha elmész egy 3000km-es túrára pl olaszba, ahol én már tankoltam 1.95 eurós benzint. 0,6-0,7 liter fogyasztáskülönbség ilyen távon kiad plusz-minusz 1 tank benyát.
De ahogy írtam is, fogyasztásban semmi változás nem látszik, a km órára figyelni kell, mert ezzel az áttétellel már kb a valós sebességet mutatja, a km számláló viszont kevesebbet mutat. Annyit tapasztaltam még, hogy városi forgalomban többször vissza kell tennem 1-be, de igazából semmi különös.
Képeket teszek majd fel, ha kicsit ráérek kiválogatom a régebbi túrák képeit és felnyomom azokat is.
A Tátra pedig gyönyörű hely,ha vannak képek is szivesen várjuk őket :) ,Üdv
Képek készültek?
Ebben volt jó sok Tátra-környéki kanyargás, hazafelé Poprádtól Besztercebányáig pálya ahol eléggé húztuk, meg egy nagyon kellemetlen másfél óra, amíg átvergődtünk Bp.-n a reggeli csúcsforgalomban nagyjából végig 1-ben. A többi normál országúti haladás, 90-100-as tempóval.
Régebben párszor szóbajött hogy a hosszabb végáttétel hogy hat majd a fogyasztásra, hát most egész biztosra tudom mondani hogy semmi komoly különbség nincs. Annyi történt hogy a motor km számlálója kb 54 km-el kevesebbet mutatott a teljes útra mint amit a gps mért. De eddig az összes hosszabb túrán 4,45-4,9 közé jött ki az átlag, és a mostani 4,51 se lóg ki ebből, szóval attól hogy kisebb lánckerék van hátul, nem lett kevesebb a fogyasztás.
igazábol nagybratyómé lesz...de az én nevemre került egyéb okok miatt...
multkor linkeltél egy oldalt azalapján oké...a szine szürke,ezüst...2004év végi... eddig oké...hétfön át lesz iratva...
Majd rakj föl képet! :D Hadd gyönyörködjünk mi is! :D
tegnap este meg is vettük...
nagyon utolso szériás, 2004es... 2.tulajtol,aki 1évesen 1800kmrel vette...
most 44e km...eddig tetszik...
Az évjárat fain. :) Szín alapján legalábbis :
http://www.suzukicycles.org/GS...
Ha télleg ennyi a km benne, akkor rá kell repülni