Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval nyáron én leszek a 4. a családban, akinek meg lesz a nagy "A".
A bratyónak van, de neki már van egy hitel a nevén, őt békén hagyom...
Öregapámnak is van, de 67 éves, őt sem zaklatom...
Valószínű majd rábeszélem a fatert.

Azzal ijesztgettek eddig, hogy használt motor esetén rosszabbak a feltételek, és sokkal nagyobb THM lesz. Ennek utána akarok járni jövő hétvégén.
Valamelyik családtag nevére még megoldható nem? Vagy nekik sincs "A"?
Igen, én is úgy tudom, hogy vezetői engedély a lényeg. Aztán meg valamelyik hitelhez kell hivatalos mnkahely (pl. Merkantil), valamelyikhez meg nem.

De nem gáz, előbb a tanulás...
Én úgy tudom a vezetői engedély feltétel a hitelhez. Feltéve, hogy a te neveden lesz
Akkor pedig rohadt hosszú áttétele van...

Big Bandit? Hát sajna tanuló vagyok, így nem tudom, hogyan tudok hitelt intézni. Jövő héten megyünk a tesó mocijáért, és megérdeklődöm a dolgokat. Azt akarom kideríteni, hogy használt motor hitelezése esetén miben mások a feltételek. Egyébként jogsim csak nyáron lesz.
Jól számoltad. 3500-120/km/h 4000-140/km/h 4500/160/km/h stb.
Mikor lesz meg a Big Banditod ?
sztem jól számoltad mert nekünk a 1.2 es fábia megy 100-al 3000-es fordulaton
Na, valamit elszámoltam...
100 km/h 2900-as fordulat...
Ez lehetetlen...
Köszike! Már számolom is!
ezek érdekelnek ?
O.k. Már ez is meglepő. a Bandit 15/45-ös, tehát a szekunder áttétele 3,0. Valszeg akkor a GSX-nek rohadt rövid a váltója, és csak a lánckerekeknél gyors.
A többi adatot meg tudod mondani léccives?
Helo Safee! első lánckerék:18,hátsó:41,a lánc:116
Valaki el tudná árulni nekem a GSX áttételeit? A Primer áttétel is kéne, meg a lánckerékméretek is!

A Bandittal akarom összehasonlítani.
Köszi.
Szia fotós ! Ahhoz hogy,meg tudjuk beszélni a Grazot telefonon kellene időpontot egyeztetni. Az e-mail cimem kungelistvan@citromail.hu erre küld el a számodat ha még aktuális az út. Üdv.
Sziasztok! Vevő lennék egy törött elsőfékkarra.Olyanra gondolok aminek a vége törött le
a könnyítésnél.Ha lehet óccsón!
Oh, én kérek elnézést...

Majd ráveszem a bratyót, hogy ő is írjon be előbb vagy utóbb valami szépet. Elméletileg jövő héten megyünk a mociért a Balatonhoz.
Király vagy Tuci !Előkeresek pár képet, nem sokáig leszel egyedűl!
akkor nézd meg ma is,mert már nem üres !
Elég punnyadt, nincs még rajta semmi...
Tegnap néztem meg.
Gyerünk a http://www.profnet.hu-ra megnyilt a GSX-1400 oldal !
Nincs nagy tolongás !
Holnap este 20-órától,itt leszek a fórumon,majd dumálunk,most csicsi baba holnap durva korán kelek, sziasztok !
Tudtam, hogy szekszárdi vagy már írtad.Én Marcaliban lakom és még két cimbimnek is ilyen motorja van itt helyben.Ha ráérnek ők is jönnének majd.
Az oldal még teljesen szűz, de hamar otthonossá lehetne tenni.A gazdája Péter csak segítőkre vár.Van rajt egy német nyelvű javítási könyv, letölthető PDF-ben!