A bratyónak van, de neki már van egy hitel a nevén, őt békén hagyom...
Öregapámnak is van, de 67 éves, őt sem zaklatom...
Valószínű majd rábeszélem a fatert.
Azzal ijesztgettek eddig, hogy használt motor esetén rosszabbak a feltételek, és sokkal nagyobb THM lesz. Ennek utána akarok járni jövő hétvégén.
Big Bandit? Hát sajna tanuló vagyok, így nem tudom, hogyan tudok hitelt intézni. Jövő héten megyünk a tesó mocijáért, és megérdeklődöm a dolgokat. Azt akarom kideríteni, hogy használt motor hitelezése esetén miben mások a feltételek. Egyébként jogsim csak nyáron lesz.
O.k. Már ez is meglepő. a Bandit 15/45-ös, tehát a szekunder áttétele 3,0. Valszeg akkor a GSX-nek rohadt rövid a váltója, és csak a lánckerekeknél gyors.
A többi adatot meg tudod mondani léccives?
Szia fotós ! Ahhoz hogy,meg tudjuk beszélni a Grazot telefonon kellene időpontot egyeztetni. Az e-mail cimem kungelistvan@citromail.hu erre küld el a számodat ha még aktuális az út. Üdv.
Tudtam, hogy szekszárdi vagy már írtad.Én Marcaliban lakom és még két cimbimnek is ilyen motorja van itt helyben.Ha ráérnek ők is jönnének majd.
Az oldal még teljesen szűz, de hamar otthonossá lehetne tenni.A gazdája Péter csak segítőkre vár.Van rajt egy német nyelvű javítási könyv, letölthető PDF-ben!
Öregapámnak is van, de 67 éves, őt sem zaklatom...
Valószínű majd rábeszélem a fatert.
Azzal ijesztgettek eddig, hogy használt motor esetén rosszabbak a feltételek, és sokkal nagyobb THM lesz. Ennek utána akarok járni jövő hétvégén.
De nem gáz, előbb a tanulás...
Big Bandit? Hát sajna tanuló vagyok, így nem tudom, hogyan tudok hitelt intézni. Jövő héten megyünk a tesó mocijáért, és megérdeklődöm a dolgokat. Azt akarom kideríteni, hogy használt motor hitelezése esetén miben mások a feltételek. Egyébként jogsim csak nyáron lesz.
100 km/h 2900-as fordulat...
Ez lehetetlen...
A többi adatot meg tudod mondani léccives?
A Bandittal akarom összehasonlítani.
Köszi.
a könnyítésnél.Ha lehet óccsón!
Majd ráveszem a bratyót, hogy ő is írjon be előbb vagy utóbb valami szépet. Elméletileg jövő héten megyünk a mociért a Balatonhoz.
Tegnap néztem meg.
Az oldal még teljesen szűz, de hamar otthonossá lehetne tenni.A gazdája Péter csak segítőkre vár.Van rajt egy német nyelvű javítási könyv, letölthető PDF-ben!