"Kedves Motoros Barátaink!
Végre sikerült tisztázni az összes felmerült kérdést, így lehet jelentkezni a 2007-es év III. Gyakorlónapjára!
Mind a helyszín, mind a feltételek jelentősen változtak, mindezzel együtt sikerült egy-reményeink szerint-barátságos árat kialakítani.
A gyakorlás új helyszíne a Kakucs-Ring vadonatúj versenypályája, mely Kakucson, az Ócsai úti MOL-kúttól (ahol találkozni szoktunk), mindössze 31 km-re található. A pálya lassú és technikás, gyakorlásra kiváló és nagyon jó az aszfaltja."
Azt hallottam, hogy az inkább gokart pálya. Azt mondják, még a bevezető út is földút, a pálya sem az igazi.
De várom a tapasztalataidat, előre is elnézést kérve a pálya üzemeltetőitől, ha mégis tuti!
De majd tutis megmondja a tutit!
Ráadásul szép kis roppanással kaptam be.....itt a faluban, otthontól 2 km-re.
És a srácnál elfogyott a BT-014.....
De rendeltem Dunlop D208-at.
Csak ki kell szerelnem a kereket, de ez egy technikai analfabétának (aki szégyemszemre sofőr...) nem egyszerű feladat. De majd megbírkózok vele.
Ez nem is csavar, ez mán egy szegecs valamelyik gőzmozdony elejéből. Olyan, mintha beleverte valaki.
Hát Laca, sorry. Igazad lett a sorrendben: első a GSR
tarka!
kérdeményeld máá meg hogy mikó vihetem a gépkocsit a gépkocsit,a gépé-gépé-gépé-gépkocsit,matricázni de felmatricázni,a matri-matri-matri-matricázni!
De lehet, hogy már a 600-as is nagy oda....
Majd leteszteljük.....
Talán a köv. héten is is lejutok.
Végre sikerült tisztázni az összes felmerült kérdést, így lehet jelentkezni a 2007-es év III. Gyakorlónapjára!
Mind a helyszín, mind a feltételek jelentősen változtak, mindezzel együtt sikerült egy-reményeink szerint-barátságos árat kialakítani.
A gyakorlás új helyszíne a Kakucs-Ring vadonatúj versenypályája, mely Kakucson, az Ócsai úti MOL-kúttól (ahol találkozni szoktunk), mindössze 31 km-re található. A pálya lassú és technikás, gyakorlásra kiváló és nagyon jó az aszfaltja."
http://www.kakucsring.hu/
Azt hallottam, hogy az inkább gokart pálya. Azt mondják, még a bevezető út is földút, a pálya sem az igazi.
De várom a tapasztalataidat, előre is elnézést kérve a pálya üzemeltetőitől, ha mégis tuti!
De majd tutis megmondja a tutit!
Nagyon édes! Tiszta apja, csak az apja nem tiszta
És a srácnál elfogyott a BT-014.....
De rendeltem Dunlop D208-at.
Csak ki kell szerelnem a kereket, de ez egy technikai analfabétának (aki szégyemszemre sofőr...) nem egyszerű feladat. De majd megbírkózok vele.
Mizu? Húzod neki azért otthon is? Vagy csak annyi megy bele, amennyi a közös túrákon?
Én lehet, hogy nem megyek szombaton, akkorra van tervezve a költözés az alsó szintre. De ha egy mód van rá, megyek.
Ezt a képet ma lőttem a kiscsajról:
Ez nem is csavar, ez mán egy szegecs valamelyik gőzmozdony elejéből. Olyan, mintha beleverte valaki.
Hát Laca, sorry. Igazad lett a sorrendben: első a GSR
Még nem volt róla szó. Nyugodtan elkezdheted
Nálunk süt a nap, fúj a szél, +21fok kb.
Aigner voltam
Ez már hihetetlen. Most a hátsó gumiba kaptam egy csavart.....
Még hazajöttem a motorral, de innen sehova. Csak kézben a kerék....
Szolnokon borult az ég , esik az eső, fúj a szél,sz...r idő van .
Jövő hétvégi Túra létszám alakul már ?
Mennyien leszünk ?
Valami baj van? nem tudlak elérni sehol! jelentkezz!
A Dekoros Ati akar kérdezni tőled valamit!Kész lett a Swift!
Na tessék lássék!
kérdeményeld máá meg hogy mikó vihetem a gépkocsit a gépkocsit,a gépé-gépé-gépé-gépkocsit,matricázni de felmatricázni,a matri-matri-matri-matricázni!