És akko mi van, ha már széjje van szedve? Örüjjé bamme, hogy neked csak össze köll raknyi!
Én egy csomó mindent (motorok, váltók ...stb.) raktam már össze úgy, hogy tejesládában meg vékában hozták hozzám.
mer mááá széjje van szedve! meg a vezérlés is le van robbantva,fuck se tugggya hogy kő összefelírakni!
te se állnál neki a gsrnek,mókolni-mákolni-tákolni....
Sziasztok fiukák!
Nagyon megtisztelő hogy ilyen poziciót szeretnétek felajánlani nekem!
De mivel elég új vagyok itt ezért nem vállalhatom ezt a magasrangú kötelességet!
Majd egy év múlva talán de akkor is egy felejthetetlen buli közepette teszem le fogadalmam!
Addigra talán már lesz egy kis bizalom felém is mint az öreg motorosok felé itt a KLÁNban!
De látom a kykee nem bír magával és nagyon tákfüggő lehet!vagy hiánya van,mert megint napirenden van!
De nem sértődőm meg ezen!
Nekem is nagyon mocskosul fest a many helytezem. Amúgy sem volt megnyugtató, de most, hogy nem várt dolgok jönnek közbe a műszakival kapcsolatban..........
Erre a túrára valahogy el kéne menjek, de aztán nem lesz éjjel.nappal motorozás, az tuti.
..és ezzel a családdal mi lesz?
Most már van egy Anyunk is!GSRita biztos vállalja ennyi kan kordában tartását!
Ő az első Klán Girl! Ez igy az Ő posztja! vagy rosszúl gondolom?
Most hengerfejezünk egy crdi tucsontot.
És akko mi van, ha már széjje van szedve? Örüjjé bamme, hogy neked csak össze köll raknyi!
Én egy csomó mindent (motorok, váltók ...stb.) raktam már össze úgy, hogy tejesládában meg vékában hozták hozzám.