Jó napot jó húzkodást all!
Have good GSR time! wwwwwwwwááááááááááááááááááááá!
abolcskei,nem látlak a listán
Volt it tegnap rendese battameg meg jó sok kötög és bammmegg!Düöbörög a topic és nem vagyok itt!
Mizu mindenki?
Szevasz Dody!
Na ne csináld már!
Szerintem minden GSR topikos nevében mondhatom, hogy elvárt tagja vagy minden közös összejövetelnek, programnak, túrának!
31.-én nem kell hogy leszakadj tőlünk! Biztos hogy a csapatszellem nevében mindenki képes lesz akár hozzád is igazodni tempóben, főleg mivel tudjuk, hogy a GSR nyergében nem az utolsók között szoktál kullogni!
Az meg hogy Yamakkád van a Te bajod!
Egyébként pedig nyílvánvalóan nem a motor számít, hanem aki rajta ül!
Üdv, és várunk 31.-én!
Üdv Rudo!
Talán ha nem a "tucatmotor" jelzővel indítasz több sikered lenne a barát kereséssel itt a GSR topikon!
Nekem semmi bajom a Triumph-al, de tudod, amijen az adj isten, olyan a fogadj isten!
Egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszik a motorod vag ynem jön be!
Ancsika megállapítására reagáltam, mert őszerinte a Yamaha legsikerültebb (szép szó) modelje!
Erre pusztán a müszaki megoldásait és technikai felszereltségét említettem.
Ennyi!
Abolcskei a 18051-ben neked címeztem a kérdést ha nem haragszol.Én barátokat szeretnék keresni meg túratársakat nem ellenségeket.(de ez nem olyan egyszerű úgy tünik)
Senkinek nem ártott Rudo!
Más nézetei vannak, mint sok más motorosnak, ennyi!
Mr.!
Biztos kiadtál magadból valami feszültséget, és pont Rudo-ra csapott le az ív.
Valóban voltak látásmódbeli különbségek, mint mindig is lesznek emberek között, de azokra a szavakra nem szolgált rá. Szerintem picit erős volt, szerintem....
Have good GSR time!
wwwwwwwwááááááááááááááááááááá!
abolcskei,nem látlak a listán
Volt it tegnap rendese battameg meg jó sok kötög és bammmegg!Düöbörög a topic és nem vagyok itt!
Mizu mindenki?