Most készülök motort venni, természetesen GSR-t. Olvasgatom a fórumot, úgy látom mindenki bírja a motort, úgyhogy jól választottam (és hogy a jogsimat is szponzorálják, ÁLLAT! ). Viszont miután nem vagyok túl profi gondoltam kérek néhány jó tanácsot a ruhákat illetően. Egyesek azt mondják, hogy aki nem bőrben nyomja az hülye, mások meg azt hogy a bőr csak pályán indokolt, örömmotorozáshoz fölösleges, kényelmetlen, meleg, hideg, átázik, drága, stb. Asszem ti lehettek azok, akik a legjobban vágják, hogy mi kell nekem. Minden segítséget előre köszönök!
Én nem emlékszem rá,hogy bárkit megsértettem volna,és nem hiszem hogy megérdemeltem ezt a tapló stílust.Soha nem mondtam,hogy bárki motorja szarabb vagyhogy lenézek bárkit is.Nem értelek Mr.Hayabusa.
szombat?
nem akarok senki pártjára állni,úgyhogy csak ennyi ebben a témában!
Most készülök motort venni, természetesen GSR-t. Olvasgatom a fórumot, úgy látom mindenki bírja a motort, úgyhogy jól választottam (és hogy a jogsimat is szponzorálják, ÁLLAT! ). Viszont miután nem vagyok túl profi gondoltam kérek néhány jó tanácsot a ruhákat illetően. Egyesek azt mondják, hogy aki nem bőrben nyomja az hülye, mások meg azt hogy a bőr csak pályán indokolt, örömmotorozáshoz fölösleges, kényelmetlen, meleg, hideg, átázik, drága, stb. Asszem ti lehettek azok, akik a legjobban vágják, hogy mi kell nekem. Minden segítséget előre köszönök!
Álmodjatok szépeket!
Szevasztok!
A Ritácskának adott válaszomban!
Ki beszélt a te motorodról?
Nem mosom le a kutyulimat, mert tiszta!
Csak lánc tisztítás és kenés lesz!
Csak kár volt a paraszt köcsögért! Még akkor is, ha tényleg az!
Én csak leírtam amit gondolok erről....
Pucca a gyarapodott családodnak!
Gyó pihit...sírásmentes,szép álmokat!