Sajnos nem tudom... 2-vel ezelőtti gumicserekor történt valami, utána mikor láncot állítottam alig bírtam letekerni az anyát. Utána nyomatéka húztam, az előző szezon végén volt megint gumicsere, a srác megint alig bírta letekerni, akkor néztük, hogy elég gáz a menet.
Ebben a formában kicsit félek tőle hogy előbb utóbb meg is adja magát, talán újra meneteléssel még lehetne próbálkozni
Szevasztok, üdv az újaknak és a régieknek is Egy "kis" időre kiléptem, de most visszatértem. A régi jelszó,meg email stb úszott, szóval megint beregisztráltam. Üdv: Gekko
A Michelin Pilot széria jól tapad. A Sport ugye jobban, de a Road sem rossz... ha még nem nyelezed.
A guminyomás fontos!
A gyári nyomásértékeket engedd el, szerintem. Az sok...
Nincs saját tapasztalat.
Igazából a tapadás az elsődleges.
Túrázás meg nem biztos, hogy olyan arányban lehetséges és és lesz (sajnos, de majd kiderül) ami szempont lenne az igényben.
Mi?
Neked kell - ene tudnod, hogy a saját felhasználási/vezetési stílusodnsk melyik ill. milyen gumi felel meg a legjobban. Túrás használathoz kevésbé tapadó, kevésbé kopó gumi megfelelő. Kanyarvadász, gyorsulgatós... dinamikus használathoz jobb a jobban tapadó, de nyilván gyorsabban kopó gumi inkább.
Olvasgatni kell a gumikból és ha még nincs saját tapasztalat... megszokott gumi fajta, akkor ami a legjobban közel áll a használatod igényeinek azt érdemes.
Gsr600-on létezik olyan akksi töltő "dugalj" vagy bárhogyis hívjuk mint pl Hornet-en?
Sajnos a nem indul a moci, és gyanítom az október végi utolsó menet óta lemerült a garázsban :(
Sosem volt még télen motorom, sajnos elsiklottam a téliesítés szabályai fölött :(
Melyik módszert ajánljátok az akksi töltésére? Áprilisig nem nagyon tudom megjáratni a vasat, addig szezon rendszámom van
Szia,
irnál pár szó a gsxs750ről? Lehet az lesz a következő de félek hogy arra a néhány pár napos túrára elég szopó felmálházni. Tank + hátsó táska megoldás tetszene, csak nem tudom elég-e? Szar útjainkon mennyire kemény a hátsó gátló?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx-s_750/suzuki_gsx-s_750_suzuki_gsx-s750-15366643
Ebben a formában kicsit félek tőle hogy előbb utóbb meg is adja magát, talán újra meneteléssel még lehetne próbálkozni