Jövőre Barcelonába szeretnek menni!
Max 5-6 motorral, 6 főre talalunk szallast tutira.
Útvonalterv lesz, de szallast előre nem foglalnék.
Amolyan bevallalós túra, ami 8-9 napos lenne.
Rad gondoltam Tibi, Martinra es passz, meglatjuk kinek lenne kedve.
Barca nagy allmom!
Orulok hogy erre jartal es gondolsz a GSR-es idokre . Szep volt , jo volt de vissza mar nem jon az a csapat .........
Marcit beajanlottam 1 nagyon jo csapatba ami mukodik egyenlore.Pisatol - Budvaig bejartuk fel Europat a csapattal.
Turnitz nagyon bejon Nekem !!!!!! Julius vegen Marcival megyunk Cseh-be 1 bo hetre a bevalt csapattal.Majd figyelem lessz-e Turnitz ebben az evben de jovore is jo lenne.
Találd ki
Aztán mehet ide a toborzó.
Valószinű nem csak kettőnket érdekelne.
Szerintem a mostani topiklakókat es a régieket is szivesen látná mindenki.
Tali időpont? 12 13 óra? Mikor érnél oda. Úgy szamold h egy kajalasra lecsüccsenünk szerintem
Voltak közös gurulasok régebben.
Evek óta viszont semmi. A régi team szethullott. Volt aki eladta, volt aki be is fejezte, olyan is aki külföldre ment, de válas miatt is a vas lett az álldozat egy esetben. Ez van
Várom a segítséget, tanácsokat, tapasztalatokat továbbra is.
A gyári piaggio-s street-en lecseréltem a kipufogót giannelli extra-ra.
A gyorsulással és a végsebességgel is meg vagyok elégedve. A gond az, hogy bemelegedés után, a gázadáshoz képest, fél-egy másodperccel később jön meg a fordulat. Hidegen nem teszi ezt. Sejtésem az, hogy szegény lesz a keverék, nem kap elég üzemanyagot mikor már meleg a motor. Amikor még megy a szívató, akkor megfelelő ez a mennyiség nincs is ilyen késés. Nagyobb fúvóka kéne, vagy emelni a súberen, vagy a kis csavarok valamelyikével lehet ezt állítani?
Én amúgy a gyári tükröt is szeretem, szoktam cserélgetni, épp melyikhez van kedvem. De többségében ez van fent.
A formája szerintem nagyon jól illik az első index burkolathoz.
Max 5-6 motorral, 6 főre talalunk szallast tutira.
Útvonalterv lesz, de szallast előre nem foglalnék.
Amolyan bevallalós túra, ami 8-9 napos lenne.
Rad gondoltam Tibi, Martinra es passz, meglatjuk kinek lenne kedve.
Barca nagy allmom!