Hali-hó!
Érdeklődnék arról a gsr-600 sporttársról aki ma Egerből vett részt a Suzukis napon a ringen és elhagyta a motoros társnőjét, hogy rendben megtalálták-e egymást?
És hogy rendben hazaértek?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. 2007-es GSR 600 váltókar mivel van rögzítve a tengelyen, mert az enyém gondolt egyet és leesett. Előre is köszi.
Nekem is 2007-es van, én 38e-el vettem.
Nekem sok mindent elárult, hogy még a gyári (már csere érett) lánc volt rajta kék patentszemmel. A csavarfejek a blokkon sértetlenek voltak, nem volt kifényesedés rajtuk, a gyárban a fontosabb csavarokon még rajta volt/van a fehér filctoll ellenőrző jel. Az első lengéscsillapító nekem tökéletes, nem szivárog, jól csillapít. Lábtartók, kormánymarkolatok kopását érdemes nézni. A motor hangja egy hozzá értőnek sok mindent elmond.
http://oem-parts.hu/hu/parts/s...
Érdeklődnék arról a gsr-600 sporttársról aki ma Egerből vett részt a Suzukis napon a ringen és elhagyta a motoros társnőjét, hogy rendben megtalálták-e egymást?
És hogy rendben hazaértek?
Időközben elkelt a motor. :(
60e km nél kell e kuplungkosarat cserélni meg ilyenek?
Nekem sok mindent elárult, hogy még a gyári (már csere érett) lánc volt rajta kék patentszemmel. A csavarfejek a blokkon sértetlenek voltak, nem volt kifényesedés rajtuk, a gyárban a fontosabb csavarokon még rajta volt/van a fehér filctoll ellenőrző jel. Az első lengéscsillapító nekem tökéletes, nem szivárog, jól csillapít. Lábtartók, kormánymarkolatok kopását érdemes nézni. A motor hangja egy hozzá értőnek sok mindent elmond.
Szerelőm által írt hasznos tanácsokat pedig itt találod:
http://boroczki-motorkerekpar-...
GSR600 nál, 2007, 41e km -rel mit kell nézni vásárláskor?
Nektek mennyire stabil a nem "fordított" első gátló?
üdv
Sportkipufógóhoz hogy lehet a gyári givis doboztartót rátenni?
Nekem mintha nem férne el...
Lehet hogy inpo túra lesz
Tybee, ha egy kis szerencsénk van akkor beszívjuk a girot
Mehet a buli! Szombaton jön valaki Hungaroringre ?
Sajnálom, de gondolom Te is
Sajnos eladóvá vált szeretett motorom. Ha valakit eseleg érdekel keressen privátban. Köszi,széles utat mindenkinek!
Itt van mind2 fajta