Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Macika , nincs kedved eljönni ? , ,
Valamelyik nap itt kérdezte a lacosz , hogy egy Stelvio-kanyarhoz kinek volna kedve , senki nem reagált rá , te sem . Én nagyon szeretnék oda elmenni , felhívtam a hogy és mint miatt , de nem körvonalazódott semmi , ezért a kezembe vettem a dolgot elkezdtem sorban megkérdezni az embereket hasraütésszerűen a telefonomból , kb. az első négy telefonálásommal meg lett a létszám tíz perc alatt , megszerveztem . Ezen én is csodálkoztam , mert azt nem tudjuk néha összehozni , hogy guruljunk legalább négyen-öten egyszerre az itteni fórumozók közül . A szállás egyébként neked meg az úri fiúknak biztosan nem felelne meg , mert egy négycsillagos kempingbe megyünk , lakókocsikban fogunk aludni . Annyit tudok tenni , ha komolyan érdekel a dolog , hogy a jövő hónap végén megy ki a picsa aki intézi a szállást , tud kőházat , de az nem olcsó . Egyébként meg mindenki csak nyivákol itt , hogy nincs pénz semmire , szóval azokat hívtam először akikről tudom , hogy nem probléma tankolni a motorba és benne vannak a mókában . Tudod te , hogy miről beszélek , szervezz meg egy Balatoni kanyart itt a fórumon , kíváncsi vagyok hányan írják majd , hogy jönnek , aztán majd megint csak öten-hatan mennénk , mint ahogy szokott lenni .
jóreggelt
Kellemes nyuszit mindenkinek ;)))

Te Old a múltkor már csak 1-2 szabad hely volt azzal ostoroztál minket, hogy van ! Most a miattunk nem mondj vissza 10-12 fix embert
Kellemes Húsvétot MINDENKINEK!

Türnitz le van szarva?

Akkor lemondom, mert nem akarok beégni!
nem is megyek, meg se kérdeztél, vettem a lapot
Megyek , majd jövök .
Egyébként igen , leteszteltük anyával .
A pöcsöm egy kicsit este , de nem nagyon ! ,
Szia Para !
Ide is részegen megyünk : felnőtt gyerekeknek
be keményedett a matrac
Szeretném jelezni , hogy most megyek anyámhoz helyetted , ezt is nekem kell intézni !
Valahogy én is így képzelem el , szerintem ugyanaz lesz mint tavaly az osztrákoknál , hogy totál másnaposan motorozunk megint és rácsodálkozunk az előző napi útvonalra , hogy de jó ez itt még sosem voltunk ! ,
Nem tudom , ilyen motorozós , családozós , részegeskedős , már nincs hely , tizenkét főre volt szállás olcsón kulturáltan , jó motoros helyek közelében Olaszországban , tíz perc alatt meglett a csapat , nem tudok több helyet intézni , mert válság van és áprilisban lefoglalták a szállásokat szeptemberig .
Hello mindenki ! .....
reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
cukor kis szervezés volt! 2db telefon 1/4ó belül , döntéskènyszer nyomás alatt ÉS kész íny kell ezt ennyi , különben sose döntöttünk volna köszi! Isten fizesse meg (vagy a Para Bácsi ) !

Már látom a reggeli csapatjátékot : a legkorábban kelő a sátor cövekek és köteleken többször pofáraesve, másnaposan keresi meg a szétdobált még nem üres Jageres üveget és még a további alvó csapattársakat szerteszét a gyepen , majd mindegyikkel iszik egy reggeli áldást , utána 1 napra kimarad a dobásból a következő játékos.......