Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorral
kölcsönbe venni szeretnék,x-360-asom meg van
Bár nemtudom hogy vinném fel
megkérdezem, hátha tudok kölcsönbe, vagy x-box-ot..
kéne egy PS2 játék konzol !valakinek ha van kicsi pínzért valami normális az szóljon
Arról Kriszt kérdezd
az a Gino
majd meglátjuk hogy csinálod
nem vagyok egy Alendelon DE!jól szopok ,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,kapd be
azafasza!
Felraktam ma a régi kiput a netre,5perc után elkelt! le kellet szednem a hirdetést ,mert egy óra alatt 12-en hívtak
Mostmár késő
a faszos-szájbatömködös
Hentikém !bazd meg a sonkád!mindjárt lefordulok a székről ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Sonka,friss paraszt kenyér,lágy tojás,francia sali,pari,retek,hagyma ,paprika ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, házi reszelt torma
a jobb oldali ?
bammeg ez én vagyok
Szóval ha este érnénk ki mindannyian és nekiállnék ennek , ti meg a lakókocsi oldalát döngetve drukkolnátok az ablakon bámulva , akkor lehet , hogy csak ez lenne belőle mert szégyenlős vagyok azért meg anyától kapnék :
Háát , az az igazság , hogy én bárhol járok szeretem ezzel kezdeni a nyaralást , nem hagynám ki most sem . Valahogy így :
Tudtam én hogy a jeges körül forog a sietség
Mi a faxnak takarítani .....lessz ott göngyöleg másnap
olyan unalmas a szlovén pálya...hogycsak nah
mehetünk gyorsan főutakon is?,és legalább nézelödünk....de nekem mind egy 11111111111...gondolom a jeges miatt sietsz...ki ne olvadjon
Gondolom kitakarítják a lakókocsikat , de én elég finnyás vagyok , tehát az is egy dolog , feltöltjük valami marketból az éléskamrát , jagereket söröket behűtjük , lemegyünk pancsolni , és már este is van .
Dede, maximálisan főleg a mondat utolsó felében