Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Google-ban....... persze!
Te Google nevet adtál annak a könyvtárnak a gépeden, amiben a saját témába illő fényképeid tárolod?
....igen ez is volt...ez a ruhás képed
Húú , Gini ezt most hagyjuk abba , mert keresem a gugliban a buzi királylányokat és olyan képek jönnek elő , hogy mindjárt lehányom a monitort !
Nem nem , az ez volt :
Emlékszem...... ezt a képet mutattad magadról ott is!
Mondjuk királylánynak te vagy a legszebb !
Tudom-tudom , emlékszem Türnitzre ! , , ,
Én nem megyek , én is királylány vagyok .
Ööö...... asszem igen.....
Egyébként simán merem neked azt mondani, hogy nem!
(...most itt)
Holnap este jössz ?

Zavarba hozol.......
Vagy zavarosba......ezt mindig összekeverem
Szia Gini !
Neked lehet .
Én nem játszom....ezt kikérem magamnak...sértés!

Én királylány is vagyok!
Mindenki királylányost játszik .
Lacosz HISZTI No3.
Hojti HISZTI No2.
Findi HISZTI No1 (nekem amúgy azt írta a faszbukon , hogy neki nincs kedve eljönni, tehát Ő nem kíváncsi ránk ! még egy )
Szerintem akkor ne is gyere , most is csak az az érdektelen egyszemű 20-as kacsingatna rád ! , , ,
Ne legyél kurva , mint a Gini , legalább hívj fel bazdmeg , ha akarsz valamit , ne nekem kelljen rimánkodni !

De ha véletlenül nem jössz el , felveszem én a hokimezt , és ráverem az arcodra miután megbaszom a kakilódat , ha otthon maradsz !

Az eszem megáll , hát ez nem a gsr fórum , hanem az rtl klub ?

Hajrá VVlacosz !
Alme barátom.......te hiánytpótoltál...mert még nyáron vagy mikor...igértél valami Dunaparti-dumapartit...meg hagyunk gyakorolni...mint Írtam jól csinálod RELITENS/NO-renitens/..BARÁTOM
pont leszarom hogy a faszomba írják...tudjuk hogy öszkömfortos vagy...mint egy JÓ albi
Egyébkén lekell mondjam a szombatot
Nem tudom hogy jutok oda barátom nem visz...kitiltottak a puncibuszból......pedig már kölcsönöztem hokimezt
Szóval Gr..........ha nem leszel a megadott helyen...és időben...és legalább a csomiba nem lessz helyem....maradok a picsába ithon w-w t nézni
szia Norcsi én nem mondtam h mennénk szóval nem hiszem h megyünk
A meglévö sportdobomat már eladtam,egyéb okok miatt
Ha nem jöttök el , kapsz tőlem egy ilyet :
Na szóval fndi , bassz oda az asztalra , hogy márpedig jöttök !
A sok asszony pontosan a kismuk Sziszkó miatt lett meghívva , mert a múltkori részegeskedés után sérelmezte , hogy csak manusok voltak , leánykák nem .
Ehhez képest nem értem , hogy miért is nem jelentkeznek ?