Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki nem jött el, az....
B+ és tényleg hívott a Krisz 22-23h között...
Kartársak 1ó múlva a helyszínen, aki jön jól érzi magát akinem az benézte
Valóban 1sem mondtad , hogy jössz, bár kerestekek itt, telefonon, faszbukon,, Nem szívjuk a véred hanem nyílván azért basztatunk ezzel a kérdéssel mert szerettük volna hogy ott legyél, legyetek ennyi! Amúgy ahogy érzed!
Köszi a helpet! Végül találtam egy ismerőst, akinek GSR-e van, és elvittem erősítésnek magammal. MEgnéztük, lefoglalóztam, kedden megyek a vasért :P remélem tavasszal beállhatok a sorba :)
egy csúszástól nem lesz kifli
az minden motorral megeshet....
a váznyak környékét nézd át jól, nem-e repedt.... bár ha az lenne, akkor menet közben érezhetőnek kellene lennie, hogy nem egyenesen fut
a szerkezeti elemeket néz jól át, nem sérültek-e....stb.
Ezt tanusítom, mert már találkoztunk jókor jó helyen. Szilvi hogy döntött? Jön? Erősíti a lánycsapatot?
Köszi a válazt! A motorját már hallottam, az szépen duruzsol, arra lennék kíváncsi, hogy ha megfektették esetleg, akk mi mutatja leghamarabb, h "kifli" a motor?
Minden olyan dologra, amire egy motorkerékpár vásárlásakor oda kell figyelni, meg kell nézni, ellenőrizni.
Nincs típushibája, nincs előforduló -jobban ellenőrizendő- része.
Minden jó legyen rajta, működősképes....stb.

Sok sikert! ...csak óvatosan a próbakörrel
Szevasztok.
Akksi téren valakinek valami bevált tipus?Az enyém tegnap meghalt,élt 6 évet.R.I.P
én idáig 1 szóval sem mondtam hogy megyek

és ha azt mondom megyek akkor megyek, (nem csak 2 percre )nem szoktam a számból segget csinálni

nem mellesleg idáig mindig ott voltam minden megmozduláson másokkal ellentétben és mégis az én véremet szívjátok, mint hogy inkább azon aggódnátok hogy hány jelentkező lép majd vissza kamu indokokkal
Sziasztok! Tanácsot, ill. hasznos infót szeretnék kérni tőletek, hogy mire figyeljek GSR vásárláskor. Holnap megyek megnézni egy paripát, remélem az idő kegyes lesz hozzám :) kösz!
Gini baba
Te pizsibe jössz
cukorfalat
ha van pizsama party...akkor lehet papucs party is
nem is KALÓZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HANEM PAPUCS BULI LESSZ?
Henti ez nem neked szól!
Aki inge vegye fel mint a neoprém felsőt...a bőőőőr alá
Papucsbuli
beszarás
Ja, és még valami, aki otthon marad arról meg van-lesz a véleményem igen fndi ez neked szól, nem kenyerem az áthallásos hsz
Mehecc a faszba, holnap tisztábban fox látni, mer elmegyek...., én ott leszek, az a kérdés, h 2 percet vat fél éjszakát! ?
én a barijaimat nem baszom át senki és semmi miatt! nállam a barátság kötelez ha jól érzem csúúúnyán bebaszunk rengeteg dolgom van holnap délután, de össze egyeztethető aközös progival, az esetleges késésért 22 órával előre kérek elnézést, sok múlik a holnap délutántól
sziasztok
Mi vagy te, nőgyógyász vagy urológus?
Azok köszönnek el úgy, hogy : "Majd még benézek.... "
Eleget dolgoztam ma , megyek haza , otthon benézek ide .
Egy ilyen telipohár jagermacit nagyon bírnék ! ,
..... egy martinire?
Mármint egy pohár martinire?
Szerintem kulturáltabban fogunk viselkedni a szokásosnál , mert jön egy pár házisárkány , de szerintem kaja-pia dumcsi . Most hívott az asszony , volt a Hentinél , és azt mondta , hogy a Henike jól meghívja egy martinire . Na most én már láttam anyát inni , szóval én bukósisakba megyek ! , , ,
Mi lesz a program holnap este?.......... azon kívül
Ööö , ööö , mit is kérdeztél ? , , ,