Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na összegezzük a létszámot :

1, Kériferkó
2, Grkrisz+Yvettke
3, Kismuk+Sziszkó , de bennük nem vagyok biztos
4, Lacosz
5, Alme+b.neje
6, Frutika ? Na őt kizárjuk a sorainkból , nem tudom elfogadni , hogy egy tenyérnyi hugyos hús többet ér a csapatnál !
7, Para
8, Henti
9, Ginó ! Alap nem kérdés ! Retró fotógéped hozzad !
10, Maci
11. Waspi?
12. Imola , ő biztos jön , szeret az asztal alatt matatni .
13. OLD nem jön mert már nem szeret minket .
14. NÓRI és Lánya biztos, Istvánnak meg kötelező .
15. Hawk és neje jön !
16. Évi jön egyedül!
15. stb.
Hello mindenki ! .....
A szervezést te dobtad le magadról, kérte a faszom ! itt egy másik jel neked
Most már 6ra megyünk, tegnap mindent letelefonáltam, lefoglaltam ne variálj bele ha eddig nem intézted !
A pincét nem adják oda 80 fős kontra 15-20 fővel érkezünk! szerinted? Amúgy a saját nevemben előre szégyelltem, így a Te nevedben tettem a foglalást mint értelmi szerző intézd el a pincét! RELITTENS =RENITENS barátom
Alme!
Igaz te vagy a szervező és hagyunk "gyakorolni" Jól csinálod
De ne dobáld már a ?jeleket mögém Mikor az ÉRTELMI...szerző ÉN VOLTAM JÓ HOGY OTT A HELYEM Meg ki vigyáz rátok mikor épp a fiúkat kergeted 20-val
Lépek dolgoznyi szép nap....jó munka mindenkinek...és aki HEZITÁLNA MÉG AZ MARADJON IS OTHON w-w nézni
Én ott leszek...akkor?mikor?a 6 óra az korainak tűnik?szerintem 7-8 az már jó?
GR!Kriszti! csináljuk úgy mint a multkor!vegyél fel erzsébeten!ok?JELEZZ VISSZA HOGY JÓ E?Meg hogy kedves nejed még?megtűr 1 kocsiban?hm Remélem nem haragszik rám..........mert akkor hokimezben megyek
Tőle félek
Szóval cukorkáim szombaton "ÉVADNYITÓ"-és mivel sok lessz a nő-oldalborda.......most FOKOZOTTAN kérlek benneteket...RELITTENS barátaim...az ETIKETT-pontos betartására!
Alme...a pinyót foglaltad le?az kell...voltam ott az első 5-let az volt....hűűűűűűűű bazze itt mekkorát lehet bulizni
Lehet jön még velem egy motoros haver?még nem mondta biztosra
nejem nem jön, jobb is, antialkoholista.
Tegnap megvolt a műtét, jövök, járni tudok, még ha nem is sietve.
yerekek ne szórakozzatok rám basztátok az ügyintézést intézem Ti meg jöttök ennyi a dolgotok !
Jól érezzük egymást kaja, pia beszélgetés röhögcsélés kulturáltan (mindig úgy indul :))! Esetleg utána retró táncikálás? Már rég elfeledett de még általunk ismert és meglepő módon élő Dj. keverik a ZNT ,,,,,,
Megkérdeztem még dohányozni engednek szét szedik Nicnévre a számlát menet közben, és kártyával nem tudom, hogy lehet e fizetni? Ennyi !

1,Kériferkó ! + ?
2, Grkrisz ! Jönnek csajok is , így akkor Gr+sz. neje !
3,Fndi ! + B.Neje mindenképpen számítunk rád Szílvi vagy különben jól fel lesz hívva !
4, Lacosz ! Ő a Naná ?
5, Alme ! + B.NEje
6, Frutika Tudjuk nem jössz de Én meggondolnám a helyedben 2x is
7, Para !
8, Henti ! Alap nem kérdés! Felhívott próbálta lemondani de nem lett elfogadva a kifogásokat, mindenképpen számítunk a megjelenésedre !,, és a nejedére is :)
10. Maci járókerettel eljön és jól megvágjuk ha jól értem! és Neje?
11. Waspi?
12. Imola és a Csajok gyerünk ! Gyerünk!?
13. OLD nem jön mert nem érzi jól magát!
14. NÓRI és Lánya biztos, Istvánt még győzködni kell!
15. Hawk és neje jön !
16. Évi jön egyedül!
15. stb.
Nem Te a N1 és a N2 is vagy, ha így érted a 12-est
Igen Te lennél az egyik csajok tisztelettel , de majd jól le leszel ellenőrizve a helyszínen, hogy miért is vacilláltál a nemi besorolásnál
Gyerekek ne szórakozzatok rám basztátok az ügyintézést intézem Ti meg jöttök ennyi a dolgotok !
Jól érezzük egymást kaja, pia beszélgetés röhögcsélés kulturáltan (mindig úgy indul :))! Esetleg utána retró táncikálás? Már rég elfeledett de még általunk ismert és meglepő módon élő Dj. keverik a ZNT ,,,,,,
Megkérdeztem még dohányozni engednek szét szedik Nicnévre a számlát menet közben, és kártyával nem tudom, hogy lehet e fizetni? Ennyi !

1,Kériferkó ! + ?
3,Fndi ! + B.Neje mindenképpen számítunk rád Szílvi vagy különben jól fel lesz hívva !
4, Lacosz ! Ő a Naná ?
5, Alme ! + B.NEje
7, Para !
8, Henti ! Alap nem kérdés! Felhívott próbálta lemondani de nem lett elfogadva a kifogásokat, mindenképpen számítunk a megjelenésedre !,, és a nejedére is :)
11. Waspi?
12. Csajok gyerünk ! Gyerünk!?
15. Hawk és neje jön !
16. Évi jön egyedül!
15. stb.
ez esetben semmiképp sem megyek oda
200ml jéger után bármit, mondom B-Á-R-M-I-T megcsinál
engem nem mer hívni tudja miért
én lennék a 12-es

Nem kell addig várni engem volt szíves tegnap éjjel 1.48 felcsörgetni feltehetően véletlen mert bele nem röfögött
Gyerekek ne szórakozzatok rám basztátok az ügyintézést intézem Ti meg jöttök ennyi a dolgotok !

1,Kériferkó ! + ?
4, Lacosz ! Ő a Naná ?
5, Alme ! + B.NEje
7, Para ! és B.Neje?
11. Waspi?
15. Hawk és neje jön !
16. Évi jön egyedül!
15. stb.
Ja, jó akkor hívlak
Egészen pofás reklámfilm, grat hozzá
Szia mindenki
Annyian lesztek már szombaton, h Énnemfogok hiányozni... bár aki nincs ottaztolyan 22.00-23.00 között a GR úgyis hÍvni fogja
http://youtu.be/VqgsOlVqf8I hogx müködik-e?[/L]

Sexfilm!
köszi
NEM ELFELEDNI KOLLEGINÁK ! Én nem feledtem el így a foglalást a mai napon legkésőbb holnap reggel megteszem ! Kérek tisztelettel mindenkit jelezzen vissza nekem, hogy be tudjak böfögni egy létszámot az étteremnek és ahhoz mérten megfelelő helyet kapjunk, ne balfaszoskodjunk majd helyben, hogy sokan vagy éppen kevesen használjuk ki a foglalásunkat! Jó lenne tudni ki jön a nejével, ki a nőjével, ki másnak a nejével stb. kinek vigyünk nőt vagy férfit ? ÉBRESZTŐ BÜDÖS BANDA!

Na gyerünk cukorkáim ! JSZMBK !

Januári igen rövidke szezonnyitó Túra !

A lényeg Itt fogunk felfordulást csinálni ?! http://www.kisrablopub.hu/
vagy nem , ez most nem lényeg , a lényeg az ez :

Jellemtelen Szarházi Motoros Baráti Kör Szezonnyitó !

Az időpont : január 21 szombat
A szállás közel a saját lakásodon , pancsolási lehetőség-az nincs .
160 főre van hely , úgyhogy szedjétek össze magatokat , mert hely csak cociért lesz !
Az ár 3-4ezer forint a 1/4 napra .

Részvételi feltételek : bírd a jagert , a többire másnap már úgysem emlékszel ! ,,,

1,Kériferkó !
2, Grkrisz ! /Ha jönnek csajok is , akkor Gr+sz. neje/ !
3,Fndi ! + ?
4, Lacosz ! Naná ?
5, Alme !
6, Frutika Ott legyél , mert meg leszel ! Tudjuk nem jösz de Én megondolnám a helyedben 2x is
7, Para !
8, Henti ! Alap nem kérdés!
9, Ginó ! Alap nem kérdés !
10. Maci ha járóképes lesz megy, kicsit megvágnak!
11. Waspi?
13. OLD nem jön mert ? ránk vagy rosszul van?
14. ISTVÁN, NÓRI ?! Még holnap felhívom őket
14. Hawk és neje jön ! + Évi jön !
15. stb.
számoltunk veled
nna szoval en megyek ha jarokepes vol.
ahol az Én répám van nekem ott nincs retek maradjunk ennyiben ! na jó a mogyoró az igaz

FIÚ: Jössz vagy sem szöszi a bulira ? Meddig kell rád várni ?
NŐK: mondtam hogy 5 perc és ott vagyok, nem értem miért kell fél óránként hívogatni..
ahol az Én répám van ott nincs retek de mogyoró na jó az igaz ,,,,
na ne inkább majd össze dobunk neki egy nagyi mobilt, hogy lássa a számokat