Helló!
Tegnap próbáltam egy 72kw os gsrt de csak 150 et ment végre,van valakinek ötlete hogy hogyan vannak ezek fojtva?.1 be leforgott végig de 5. he már csak 10.000 és onnan semmi.
Köszi
gini baba
Csak ésszel mint ha lenne mert szólok apunak
Oszt megnézi a rózsaszín cuccost
Bepelenkáz a fater
Megoldottam köszi
Volt szétszedve egy légrugóm...abban is van T-mentesítő gumi bak belül.....ráhegesztettem az én elfáradt tartómra...amin már mem volt gumi..oszt kész kerestem...cc 8-10 ezret
A másik tuningom ma nah ezen szétröhögnéd az agyadpersze ha lenne
Lerohadt áltában a hátsó lengéscsillapító porvédő csöve...lacika tuning...60-as vastagfalú műanyag cső...megmelegít...rásajtol...rásüt...ragaszt...fest...és újjjjjjjjjjj....mert a közepe tökre hibátlan volt:)
2x 30-40 pénz akkor ma kerestem cc 90 ropit
Meg megmaradt a szemem...amit egy repülő hidegvágó...pajszer..a samu nyomására a pofámba repített
De rossz hír ezt is túléltem görbült a vas
Látom nem szaros motorolajokról...meg mifaszomról lenne szó....még válasz se
Azért köszi megoldottam ezt is...hogy-hogyan azt nem mondhatom el............kurva nagy szakmai titok.........meg ez autószerelés
Javitok.TGK-szerelés
Erről jut eszembe ! , ,
Nyomhatnánk egy Thaiföldi nyaralást , két forintból megvan az út , és tele van ilyen "ínyencségekkel" is , egy estére 20-25 dolcsiért még főz is neked !
Tegnap próbáltam egy 72kw os gsrt de csak 150 et ment végre,van valakinek ötlete hogy hogyan vannak ezek fojtva?.1 be leforgott végig de 5. he már csak 10.000 és onnan semmi.
Köszi
Voltam jósnőnél, hogy megtudjam milyen is lesz a 2012-es évem.
Azt mondta hogy nem lesz gáz...
De lehet hogy villany sem.
Csak ésszel mint ha lenne mert szólok apunak
Oszt megnézi a rózsaszín cuccost
Bepelenkáz a fater
Megoldottam köszi
Volt szétszedve egy légrugóm...abban is van T-mentesítő gumi bak belül.....ráhegesztettem az én elfáradt tartómra...amin már mem volt gumi..oszt kész kerestem...cc 8-10 ezret
A másik tuningom ma nah ezen szétröhögnéd az agyadpersze ha lenne
Lerohadt áltában a hátsó lengéscsillapító porvédő csöve...lacika tuning...60-as vastagfalú műanyag cső...megmelegít...rásajtol...rásüt...ragaszt...fest...és újjjjjjjjjjj....mert a közepe tökre hibátlan volt:)
2x 30-40 pénz akkor ma kerestem cc 90 ropit
Meg megmaradt a szemem...amit egy repülő hidegvágó...pajszer..a samu nyomására a pofámba repített
De rossz hír ezt is túléltem görbült a vas
Azért köszi megoldottam ezt is...hogy-hogyan azt nem mondhatom el............kurva nagy szakmai titok.........meg ez autószerelés
Javitok.TGK-szerelés
Gumibak vulkanizálót keresek.......vagy ocsó tgk gumibakot hátsó hídhoz !
Daf 45 vagy/600/igy is úgy is ok:)
Nyomhatnánk egy Thaiföldi nyaralást , két forintból megvan az út , és tele van ilyen "ínyencségekkel" is , egy estére 20-25 dolcsiért még főz is neked !