Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért adod?km mennyi benne?
ott valami nem oké..... 150-et 2. leforogva megy
kár vele szarakodni, vedd meg az enyémet az bejáratott, minden fokozatban tuti 14e
Helló!
Tegnap próbáltam egy 72kw os gsrt de csak 150 et ment végre,van valakinek ötlete hogy hogyan vannak ezek fojtva?.1 be leforgott végig de 5. he már csak 10.000 és onnan semmi.
Köszi
Hella all.

Voltam jósnőnél, hogy megtudjam milyen is lesz a 2012-es évem.
Azt mondta hogy nem lesz gáz...

De lehet hogy villany sem.
gini baba
Csak ésszel mint ha lenne mert szólok apunak
Oszt megnézi a rózsaszín cuccost
Bepelenkáz a fater
Megoldottam köszi
Volt szétszedve egy légrugóm...abban is van T-mentesítő gumi bak belül.....ráhegesztettem az én elfáradt tartómra...amin már mem volt gumi..oszt kész kerestem...cc 8-10 ezret
A másik tuningom ma nah ezen szétröhögnéd az agyadpersze ha lenne
Lerohadt áltában a hátsó lengéscsillapító porvédő csöve...lacika tuning...60-as vastagfalú műanyag cső...megmelegít...rásajtol...rásüt...ragaszt...fest...és újjjjjjjjjjj....mert a közepe tökre hibátlan volt:)
2x 30-40 pénz akkor ma kerestem cc 90 ropit
Meg megmaradt a szemem...amit egy repülő hidegvágó...pajszer..a samu nyomására a pofámba repített
De rossz hír ezt is túléltem görbült a vas
illetve
megint gyorsba.... lefoglalnak itthon
te nyamvadt.... nemrég értem haza... gyerek, játék, vacsi.... most érek csak a géphez ...
Látom nem szaros motorolajokról...meg mifaszomról lenne szó....még válasz se
Azért köszi megoldottam ezt is...hogy-hogyan azt nem mondhatom el............kurva nagy szakmai titok.........meg ez autószerelés
Javitok.TGK-szerelés
Hy Gini Dr!SEGÍTS MOST TE NÉKÖM!
Gumibak vulkanizálót keresek.......vagy ocsó tgk gumibakot hátsó hídhoz !
Daf 45 vagy/600/igy is úgy is ok:)
ez egy fél perces ötlet volt csak....
Este majd felhívlak nem vagyok Én kíváncsi más ma este ! CSő
Egyébként azért hívtalak , mert a kériferkóval akkora dolgot találtunk ki , hogy nagyon , de psszt !
Na léptem megyek csinálom a semmit ! Csőváz
Bocs én meg elfoglalt De jól esett
Szomjas vagyok , szomjas vagyok ! , ,
Amíg helyre áll a gazdaság oda is mehetünk És még Spritet is bont a vacsihoz! http://youtu.be/StCv1gQK7zU
Ez már mamusz nem is papucs Nem mer !
Erről jut eszembe ! , ,
Nyomhatnánk egy Thaiföldi nyaralást , két forintból megvan az út , és tele van ilyen "ínyencségekkel" is , egy estére 20-25 dolcsiért még főz is neked !
Nem , erre azt szokták mondani , hogy ezt is ki kell próbálni ! ,
Volt ma nálam a kismukk , de nem szólt egy szót se .