Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked a szerdai B.örsi taálka +felel Addigra bepácolom a sütnivalót és az Alme cuccát is átviszem, ha begyüjtöm tőle
természetesen lemálházok bármivel, de egy kis helyet hagyjatok a volánnál és az anyósülésen is
Jóestétkívánok!
Akarsz beszélni róla?
Majd mèg orát egyeztetünk
Nah akkor ott
Ya. Ya m3 shell
fndi!
Mehetünk 1-ütt
Kitalálunk valami talipontot az M-o on?
Vagy Sori Ausan parkoló?
A hungárián kéne keresztül menni,bár lehet neked az M-3 kivezető Sell jobban útbaesik?
De mi folyik ott Gyöngyösön

Én úgy tervezem h 10 körül ott vagyok

aki velem utazna az jelentkezzen a részletekért az információban
Ez csak tipp volt
Elől mindkèt oldalon elkopott egy egy fèkbetètem

a picsòba
Okosan azzal a zúzással, tele lesz a Mátra
Nektek, Én vszleg csak du 15-kor indulok, ha valakinek érdekes velem
Találka Péntek délelőtt Gyöngyösön ? Átzúzunk a Mátrán, csak a mihez tartás végett
Nekem ok!
Aki vörösboros?én azt fogok szörpölni,egerszalókon van jó pár pinyó,finom háziborral,én lefelé menet arra mannék,akit érint csatlakozzon:)
A másik,KI-HOGY ?MIKOR?HONNAN indulna?
Jön a Nopara is 13 h 24-es box
Köszi, akkor igyekszem úgy szervezni, hogy a buli estére le tudjak menni, sátorban vagy motoron aludva.
Aug. 7. Szuuuuupeeeeer!
Jövő hét vége
Regeltem hetedikére a Hringre
Faggyá meg
SZOMBAT A NAGY BULINAP
Srácok, ez a Sirokos buli mikor lesz? Megy valaki csak egy napra? Ha igen melyikre érdemes a sok nap közül?
Én még bírom a gyűrődést itt...
Sziasztok

Csak 5let: jó a lábszárpöri, grillcucc kombo
Ehez a zöldportékát, füszert húst, pácolást, zsírt és az olajat a GR-el összehozzuk. Ennek költsége mindennel együtt kb 20 mátyiő , ha nem éri el a 20-ast akkor az előre számolt kb 6-7 kg grillhúshoz addig pakolok, amig 20ezer nem lesz a vége. Ez 2000/kopp amit Sirokon rendeznénk mindenkivel. Részemről ennyi, a sört v bor, reggeli, KV, cigaretta, rövid ital...stb dolgát szerintem mindenki szegye össze önálóan és egy szerda esti-mongyuk Budaörsi- találkán aggyuk oda a nőcskének, aki csütörtökön lemálházna vele . A kenyeret lent kellene +venni.
Így mindenki azt inna amit akar és azt reggelizik amit akar, így elkerülhető az" Én ezt a szart nem eszem vagy iszom" meg böfögések.
Szerintetek
sziasztok....ELADÓ GSR 600 elsőfelni tárcsával jó álapotban--nincs megütve....sm nek vettem de nemtudom felhasználni... 40 000ft 2006 os ha jól tudom..30 605 6883
Nékem OK
De szerintem a marhalábszárpöri lenne az IDEÁLIS,mert a babgulyással sokat kő szaroznyi:(
De ez csak az én véleményem
Meg talán"ömbörössebb"étek
Jobban szíjja azt a sok rohadt ALKOHOLT-ami pusztunyi fog
akkor csak lógassad tovább
néztem hát
oda, ha olyan az idő

az elsőn beszabehu ahogy makramézik az Ádi