GRKrisz, elnézést, de a mai napra egy kis technikai probléma jött össze, így nem tudok menni. Nagyon sajnálom, majd legközelebb. Jó szórakozást nektek, igyatok helyettem is (bár attól a mennyiségtől becsiccsenteni sem fogtok) Azért egy pár képet csinálhatnátok az itthon maradottaknak!
Bakker... nem jött össze a drágaságom, nem stimmelt a konstrukció, túl sok lett volna a vége, hitel átvállalásnál nagyon figyelni kell, sír a szám, de keresek tovább és meglátjuk...
Tegnap hoztam volna el, olyan vagyok, mint a mosott szar... pálinkával dezinficiálok.
Micsoda problémáid vannak.....
Az egyik -valószínű a jobb oldali- közvetlenül a bemenő csővel lehet szemben vagy ahhoz közelebb és így melegebb a gáz. míg a másik -bal- távolabb és + egy kanyar.
Ha szimmetrikus az Y elosztó ez akkor is igaz.
Sziasztok!olyan kérdésem lenne,hogy martin dobok vannak fennt a motoromon és az egyikből hidegebb füst jön ki mint a másikból!ez mitől lehet?vagy ez normális?köszönöm előre is a segítséget!
Tegnap hoztam volna el, olyan vagyok, mint a mosott szar... pálinkával dezinficiálok.
Az egyik -valószínű a jobb oldali- közvetlenül a bemenő csővel lehet szemben vagy ahhoz közelebb és így melegebb a gáz. míg a másik -bal- távolabb és + egy kanyar.
Ha szimmetrikus az Y elosztó ez akkor is igaz.
BB
akár a netem
ha du lesz a menet akkor monnyuk délelőtt