Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GRKrisz, elnézést, de a mai napra egy kis technikai probléma jött össze, így nem tudok menni. Nagyon sajnálom, majd legközelebb. Jó szórakozást nektek, igyatok helyettem is (bár attól a mennyiségtől becsiccsenteni sem fogtok) Azért egy pár képet csinálhatnátok az itthon maradottaknak!
Bakker... nem jött össze a drágaságom, nem stimmelt a konstrukció, túl sok lett volna a vége, hitel átvállalásnál nagyon figyelni kell, sír a szám, de keresek tovább és meglátjuk...
Tegnap hoztam volna el, olyan vagyok, mint a mosott szar... pálinkával dezinficiálok.
Épp ez az hogy amelyik szembe van az a hideg!azért furcsálottam:)!de azért köszönöm az informaciót!
vagy nem megy a 4 henger rendesen
Micsoda problémáid vannak.....
Az egyik -valószínű a jobb oldali- közvetlenül a bemenő csővel lehet szemben vagy ahhoz közelebb és így melegebb a gáz. míg a másik -bal- távolabb és + egy kanyar.
Ha szimmetrikus az Y elosztó ez akkor is igaz.
Ne nézelődjél .
Sziasztok!olyan kérdésem lenne,hogy martin dobok vannak fennt a motoromon és az egyikből hidegebb füst jön ki mint a másikból!ez mitől lehet?vagy ez normális?köszönöm előre is a segítséget!
Hát oda nem tudok lemenni Patrikkal..... ő halakat szeretett volna etetni
Köszi GTFour és fndi.
Én is tolom a bringát Csáp
na koccintok alvadni
BB
ÁÁÁ nagyon be vagyok lassulva
akár a netem
Jobb később, mint soha
Tybeebá kerestek GSR Klánon, megtaláltak igaz decemberben kerestek, de most láttam
Oke 16:05kor indul az első 20perc, még nem tudom mennyivel előtte kell ott lennünk 2kor végzek, valszeg fény sebességre kapcsolok, hogy odaérjek
aha, gondolatban
ha du lesz a menet akkor monnyuk délelőtt
Mennyivel előtte ? 5-10 perc alatt kiérsz ?
megeshet az is csak előtte mert a memóriám már nem a régi
Te nem jössz ki a Ringre csütörtökön ? Ha mást nem csak bandázni
Azt nem cseréli
Új husi hová tünt elment olajért a szűrő számát meg sem kérdezte, na majd mehet mégegyszer
Csak most jössz rá ?
esszhüje