Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát SV-s emberke kiment és 100 ojróval rövidebben jött vissza.
Hosszú távon viszont jobb a halkabb, mert zsong a feje az embernek fél éjszaka...
Az minek? itt még a sógorék sem fogalkoztak vele soha, pedig nézegette az usa dobot akra sp matricával... persze se tüv, semmi...vagy csak nem tudta hová tegye, vagy mi az? Akkor eddig mákom volt:D
Vidd le mélygarázsba.
Ha lesz másik gépem valaha akkor csak street legal cucc lesz rá.
Az itt mivel vázs megye, azért vázsfirisz...flexet neki, meg EB-s elektródát azt jó napot
A martin nagyon jól szól a lieteres ess-véén . Találtam egy finstert a géjjeserre egész baráti áron csak nem tom mennyire mély, mert nyíkatós sportdob nem kell
Hát a vasfűrészt még ott is ismerik talán.
Ha meg vastag akkor kalapáccsal megkocogtatod jobbról balról oszt csá.
Mostanában egyre többet hallgatok triplán arrow dobokat.Na az sem rossz hangú.
Na meg a sövényvágóra könnyebb feldobni bármilyen dobot... erre feldobok két ezredes dobot a sövöről, nem baj ha kilóg fél métert, legalább kitámasztónak jó egykeréknél
SZ: 8 cm
H: 15 cm
M: 10 cm
Sziatok

Akksi méretére lenne szükségem S.O.S.
Köszi
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,
Dehogynem, egy lovat..... csak részletekben, elsőként egy nagy lófaszt!

Akkor ezért nem kaptam karácsonyra semmit tőlük?
Nehogy azt gondold, hogy csak pár hete......
Látodlátod.................sövin minden jól szól még egy rozsdás kályhacső is.Nem kell sokat keresgélni.
Bár a szomszédok lehet nem annyira szeretnek pár hete.
, süket én vagyok, és nem osztozom
Kérdezd hangosabban.
Lehet süket kicsit.
Hmm... találtam két dobot az apróban... innen hirdeti valaki? Kell valami, mert nem hallom mit mond , bár egy forgalmi hozzá még jobb lenne
A gyári alatt azt értettem, hogy a Suzukinak beszállított, szép Suzukis csomagolásban árult szimmering..... te okoska
gyári gyári, mind az, egyiket sem én csináltam a sufniban, de azért hanyatt vágtam magamat, egy szaros szimering 6000 Ft. ?
ha sok katalógus nem hozza a GSR-t, akkor a K4 1000 GSXR első szimmeringje ugyanaz
az is gyári volt....
a gyári, "egyélű" lehet, hogy annyi....
Én 2008-ban a párat, "duplaélűt" vettem 4e alatt
Mehetsz..............Süt a nap.

http://youtu.be/3EdJtrlIdeQ