Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csakis E betűs dob legyen ám....
ejj de fiatal a tiéd
Enyém K 126487
Jaaa... tsak dobok, elvileg mastek, feltéve ha megkapja az emiljeimet... . Környezetvédelmi tiltást feloldó elektronikája van valakinek? Csak úgy eszembe jutott..
Dob.

He?
Kiválló az időpont
Egyeztessünk órát nállam most 11-48 ( ha kwarczórád van akkó : pálcika-pálcika-szék-hóember)
Úúúúúú, de görbén megy, lehet, h fesszabályzós
Szimpla vagy komplett szett?

mondtam,hogy fasza a gép
Lassan nekem is alakul, olajcsere után csökkent a rezgés (egyébként tényleg X07 kell hozzá), már nem is zavar , gummát én is feldobtam (brigi racing batlax slick ), még a dob hiányzik, és bóóódog leszek (az átírás, újra forgalomba helyezés, műszaki egy hónapja várat magára , még szerencse benzinnel megy )
kb 8elött ott vagyok érted,és kb 13-14 óra körül otthon leszünk
K 7 139199
Vettem, együtt megyünk
Mikor indulnánk, ill. érnénk hazza KB Csak azéé, h tudjam a dolgaimat Én is szervezni
beregisztráltam hétfőre ,,,
Kiváncsi voltam hányan tudják..., deezek szerint csak mi ketten
K a sima AK az abs-es
Mitől K vagy AK a GSR
Hát nem igaz pedig, ha valamilyen érzékelő hiba van, nem írja ki a "check" feliratot.
Hibakódot lehet/kell kiolvasni belőle...... de nem úgy, hogy majd.... hanem amikor fennáll a hiba, ugyanis nem tárolós ECU.

Azt csak FI , azaz üzemanyag rendszerben lévő hibánál írja ki, pl. lambda szonda ...stb.
Lehet ott több jeladó, érzékelő hiba is..... ami miatt csinálhatja ezt.
Az alapjáratot üzem melegen állítsd be 1300 +- 100 -ra.
Achtung! Achtung ! ! !

Gondolom szóltak mindenkinek a márkakereskedésben ahol vásárolta a GSR - 600 at, hogy a feszszabályzó hibás működése miatt az alábbi évjáratú és alvázszámú motorkerékpárokat visszahívják és díjmentesen kijavítják, ill cserélik a hibás feszszabályzókat.

GSR - 600

AK 7 103988 - 104256-ig

AK 8 106525 - 107906-ig

AK 9 108308 - 109305-ig

ezek az ABS -es kategória

a sima

K 7 138301 - 138452-ig

K 8 138677 - 140639-ig

K 9 146448 - 147022-ig

HAYABUSA K 8 100308 - 105305-ig.

Ha valaki nem tudja elvégeztetni a cserét akkor keressétek a Bicskei Suzuki Interatot és hivatkozzatok rá akkor jó drágán megcsinálják, de amúgy meg ingyen

Telefon 22/509-510

tekerd fel az alapjáratot 900-1000 ig
Gyertyát az előző tulaj cserélt nem tudom pontosan mennyinél.
Most van bent 21000 km.
Az ok hogy nem írja ki a "csekket", de teker az önindító, és néha megáll alapjáraton.
Volt ott még bőven GSR
Hepibörzdéj Abdul
BOLDOG CÜLINAPOT!

Azé ha végignézitek, látni, hogy van ízlése a kamera manusnak

Az a szép fehér GSR nagyon sokszor feltűnik.
Jónapot, sziasztok
Mindenki dolgozik ,motorozhatnékom van