Vasárnap, május 01.
Túlnyomóan borult lesz az ég. Kiadós eső, zápor várható. A csapadék mennyisége területi átlagban 5 és 10 mm között alakul, 20 mm-t meghaladó csapadék nem várható. A keleti szél helyenként megélénkül, az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-35 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul
Ha nem esik, nekem ok!
De nem jobb másik irányból, ha Szentendre - Dobogókő - Esztergom - kis kanyargós apró Szlovákia - Nagymaros - 2/a izgalmas része oda-vissza, aztán 2/a gyors szakasz M0-ig - új híd - Szentendrein vissza - Alagút
ujratervezés
Gyerekek ma úgy néz ki , hogy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://youtu.be/u_BAHdBHfJw
Jóreggelt, sziasztok
Sok-sok csók szeretet, tisztelet és megbecsülés minden anyának
Mehetünk arra is, de időjárásfüggő , nem szeretnék szarrá ázni Mult héten megusztam a locsolást, nehogymá most ázzak el
Vasárnap, május 01.
Túlnyomóan borult lesz az ég. Kiadós eső, zápor várható. A csapadék mennyisége területi átlagban 5 és 10 mm között alakul, 20 mm-t meghaladó csapadék nem várható. A keleti szél helyenként megélénkül, az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-35 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul
Vasárnap Kunmadaras van tervbe de időjárásfüggő
Még nem esik , ég be van borulva stb.........
Szerintem senki ne essen......
De nem jobb másik irányból, ha Szentendre - Dobogókő - Esztergom - kis kanyargós apró Szlovákia - Nagymaros - 2/a izgalmas része oda-vissza, aztán 2/a gyors szakasz M0-ig - új híd - Szentendrein vissza - Alagút
jó, majd fejbe lejátszom
Vasárnapi délutáni gurulás , tervbe van 1 laza 2/A, határátlépéssel Parasapusztánál, E.gomnál vissza kb 4 órás művelet, abszolult lájt