Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..és mintha az a rajz innen lenne
Igen, arra gondoltam csak elég húzós ára van... a martin nem tetszik, így valószínűleg Mastek lesz, még sem 2 kiló , a gyári dobot meg nem akarom belezni, bár megvan a tökéletes hangzáshoz szükséges metszeti rajz, méretek
Köszi Gino Mester!

http://www.motorolajfutar.hu/t...

Közvetlenül erről valami tapasztalat? Haver lehet tud olcsóbban szerezni, de ha nem javasoljátok, akkor marad szerintem a Motul 5100-as.

Általában utcán megyek, évente 1-2 Pannónia Ring becsúszik, de csak mint amatőr.

Köszi!
ez akkor megfelel mint fékolaj?vagy nézzek mást,más gyártót? fékolaj
köszönöm az infót Gino,meg is probáltam összekeresni a dolgokat,hát nem lesz olcsó,30-on felül!na de mindegy,mert GSR,és szeretem
jó reggelt, szép álmokat
Jó Reggelt !

Vasárnap jó idő esetén KUNMADARAS link

3 napos műsor de mi vasárnapra terveztük.
Akinek van kedve /belépő 2500Ft / ha jó az idő is nem bánja + abban biztos vagyok !

Előtte Kunmadarason kaja , van 1 super kajálda !/ nem a pályán , hanem a város központban /
Szeva!

Én ajánlom a Zsozsimura dobot, valamikor összefutunk Szhelyen, és meghallgatod ;)
Már elkelt az egyedi dobom.... ami megtévesztésig gyári kinézetű..... referencia az adatlapomon a videóknál
Valakinek óóóóccóóó dob a géjjeserre? Vagy valami ajánlat?
olajszűrő: HF 138 vagy enneka más gyártói megfelelője
gyertya: NGK CR9E vagy DENSO U27ESR-N....... CR9E elég bele, nem kell az irídiumos, felesleges és drágább
levegőszűrő: HFA 3613 , de a vehetsz gyárit is, azonos árban van
fékolaj: DOT 4
A teljes hűtőrendszer 2.8 liter (keverve)...... (én nem cseréltem, minek)
Bazz mivagyte Gércsi Lájszló?
Sziasztok!

Én is most megyek 18 ezres szervízre,de kéne 1-2 infó!
az olaj típust már tudom,és eddig is repsol volt nekem benne!
De kéne olajszürő típus,levegőszűrő típus,gyertya típus( mert 12ezernél nem lett cserélve) és hogy milyen fékfolyadékot és hűtőfolyadékot vegyek!és honnan tudnám ezeket a dolgokat beszerezni!segítségeteket köszönöm!
Gino!

a múltkori válaszod,h figyeljem a fogyasztást,én nem vettem észre különbséget.szóval nem attól kormol a kipufogó,igazából lehet hogy ez csak természetes kormolás,nem veszélyes!
Bár a "fékszint" -el vigyázz
Akkor hajrá....
10w40.Minimum fékszint de fullszint is mehet.
Meg kell nézni, hogy a gyár mit ad meg az SV-be...... ennyi.
Akkor jó.Enyémbe az ment a félszint helyett.Asszem a Repsol átáll teljes szintetikusra.Bár a félszint is jó volt nekem.
A repsol teljesen szintetikus, 10W-40 elmegy benne, de az 50-es jobb melegben és talán olcsóbb is.... meg több helyen forgalmazzák.
A Motul meg Technoszintetikus és észterbázisú, mint a legtöbb versenyolaj.
Mindkettő nagyon jó a motorba/nak.
A repce full szint 10w-40 nem jó?
A Motul 5100 10W-40 vagy a Repsol 4T Racing 10W-50 teljesen megfelel.
Üdv Mindenkinek!

Tudom, lerágott csont, meg 5000-szer le lett írva, de méégis ki milyen olajat tesz a vasba?

Amiket nézegettem:

Motul 5100, Motul 300V 4T Factory Line, vagy Agip Racing 4T vagy mit

Utoljára MOtul volt benne, és ilyen hüle neon zöld színe van / volt, de nem tudom melyik típus volt sajnos
De hisz ez pompás
Holnap délben arra járok, de egy gs 500-sal a forgalmi vizsgámat teszem le. Ha minden oké és a motort is sikerül átíratnom a jövőhéten megejthetjük a találkozót.