Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vénember nem bóbiskoltál
Meglesz, mindent bele vágok még a kanyarkiegyenesítemnagyongörbülrésztis !

Ja amúgy az asszony miatt nem is kell szégyenkezned , nem is miatta kell a túramotor! Az Ő s@gg@ elfér rajta!
végre egy jó Forma-1
és a másik érdekesség hogy csak pár másodpercre bólintottam be
kérdezte is a zaszony hogy minek vittem el itthonról a vízkőoldót
Hatezer az enyémen csak 16-ig vannak számok
én is tudok olyan részt amit ki kellene hagyni
Köszi Laci! Jó lenne már egy tuti összevágott vegyes video a túráról... mondjuk azokat az on board videokat lehet hanyagolni kellene, amikor álltál és vártad a benzint
Ja, hogy ez nekem szól? Megtévesztett a név...
Köszönöm FNDI! A héten ittam vagy 15féle pálinkát, de erőben egyik se volt a közelében a tiednek.
Van itt hely hátul, nem kell túramotor
... mert tudtam, hogyha előre engedlek, nekem nem marad semmi! Ja, és tele a hűtő sürivel/tortával... tegyek félre neked? Egy hűtőnyit?
Hát a tükör áll, mint....valamikor réges régen... egyébként is túl bennt van. Mindegy, bogarakat csapkodni lehet vele, majd megfordíton ha écaka refivel jönnének felém
...és esik az eső, pedig mentem volna egyet...
Hát csopperosan megyek.............7-8000 és má váltani kő mert megszólnak a szomszédok.
Még az ülés is remeg...................de a tükör tart mint a hajam berlinben.
Szerintem húzd meg a tartócsavart.
Nem tudod, mi? , én is csak láttam, meg hallottam róla, meg egyszer látom fizetés után, aztán soha többet
Kellett neked szólni.
Én azse tom miazhogy 10000 de látok a tükörben................de minek.
Nem a tükröt kell nézni hanem előre.
, na megkaptam... , 6000felett..és? sőt 8000felett, ott indul inkább, hétvégén meg gumiteszt, 10000 felett. Sietek...még nem tudom hová, remélhetőleg nem a hordágyra, vagy a tepsibe
felett
Mennyé mán ,,,,,még én is 6000 felezz járok.
Pedig mint ezek a kurvák szokták volt mondani én tolom a motort
6000felett hova az a nagy sietség ,,,
ülj rá forditva és akkor nem kell a tükör
Ezt mindjárt gondoltam , csak mondom hátha tudja valaki... , ha nem, hát nem, akkor a tekergetés marad.
Letekered-feltekered és kiderül.
Lehet az van rajt, már nem tudom, valami 13... de van egy gyári szűrőm azt lenne jó tudni hogy illik-e hozzá menet
Szerintem inkább a HF-138 az a típus, ami a Suzukikhoz (legtöbb modell) kell. Nekem az SV-n és a GSR-en is a 138-as Hiflo volt.
A szerelő akitől vettem, azt mondta hogy ha kuplung lenne nem hajtana az önindító.
Azt mondja, gyertya csere.