Üdv , már itthonról
nagyon jót jöttünk anyával 3X volt meg 2 nap alatt a Bogács-Mátraháza, hibátlanul sehol egy vonalátnyulás, semmisétaa kanyarba, exra faszán!
Rá kellett jönnöm, h azon szerencsés szülöttek közt vagyok akiknek valaha az életükben megadatott, h Suzuki GSR600 tipusu motorjuk van, csodálatos egy remekmű
Szevasztok über fasza volt ! Csak annyit az szerpentínek durvaságáról, hogy kb 2000 km nyomtunk végig, és a zsír új M3 gumát
lezabálta a gép kuka ;)))! Napi 6-7 óra szín tiszta pályázás volt csak "kicsit" más környezetben ;))))
vidit talán holnap;) rakok fel
Most értem haza, így nekem a családi programokban illik, - már mint a maradékokban, - résztvennem. Ezért én a bográcsolásból kimaradok, sajna.
De lsz még ilyen, nem?
nagyon jót jöttünk anyával 3X volt meg 2 nap alatt a Bogács-Mátraháza, hibátlanul sehol egy vonalátnyulás, semmisétaa kanyarba, exra faszán!
Rá kellett jönnöm, h azon szerencsés szülöttek közt vagyok akiknek valaha az életükben megadatott, h Suzuki GSR600 tipusu motorjuk van, csodálatos egy remekmű
KÖSZNJÜK TOMI TOURS
KÖSZNJÜK TOMI TOURS
[/url]
Szevasztok über fasza volt ! Csak annyit az szerpentínek durvaságáról, hogy kb 2000 km nyomtunk végig, és a zsír új M3 gumát
lezabálta a gép kuka ;)))! Napi 6-7 óra szín tiszta pályázás volt csak "kicsit" más környezetben ;))))
vidit talán holnap;) rakok fel
Kellemes húsvétojást !
(Henti köszi a sonkát ! )
Szardinia nagy vonalakban
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek !
találtam nettet , kiváncsi voltam milyen képek mentek fel, sajnos az est második fele homájos lett
Köszi Geri a kiséretet
vitylát
De lsz még ilyen, nem?
MINDENKINEK, aki erre a fórumra látogat!
Legyen az motoros, vagy motortalan!