Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha má mutogatod szőrteleníccs.
én meg elmentem,kiválasztottam oszt meg vettem ,,,,,,,,,,,szartam rá ki mit dumált
Csá lapon is guruló TeamBoss
Már szorult alá.
Tényleg nem kellemes de túléltem..............el sem tört..............csak húztam pár napig.
lapra szerelem ,,,,,,,,,,,,,,, Jó est mindenkinek
Hát nagyon remélem 2éve a Bükkben már majdnem kiment a bokám, akkor mondtam, hogy oké, akkor most költök valami komolyabb csizmára
reméljük ilyen nem fordul elő...de sajnos van rá esély
Mint mondtam nem rossz a desmo védelme sem.
Hát én meg rászántam, összegyűjtöttem, ez se volt óccsó', de inkább mint hogy lesántuljak egy életre ha lapra-szerelem a kutyust, és aláragad a lábam...
Hát annyi nyűgöm volt a csizmkkal hogy az már gáz.Kezdtem ilyen forma és társai............felejtős......már az első rántásál majdnem leszakadt a tépőzár.A pardinál nem volt rossz az akciós árak de nem volt méret és a csóka aszondta majd jövőre talán.....a spyke fel sem ment a vádlimra a TCX éppenhogy de csak fehér volt.Az 1000V2 meg irtódrága.
Hát menni benne fura az tény, de minden csak megszokás kérdése, ha bejáródik biztos jobb lesz, én meg nem mászkálok annyit benne Amúgy én is Pumát néztem még e mellett, az 1000v2-t, de aztán ennél tettem le a voksomat.
Mivel a sima diadora túrás cucc megvédte a lábam pedig beleállt a lábtartó így fene tudja.
Tényleg minnél jobb a védelem annál jobb a lábnak de ügyintézős szaladgálós napokon ha nem tudok 100 métert sem járni benne akkor megette a fene.
És hát a puma csak nem gyárt nagyon szart.
Szombaton délután indulunk és hétfőn jövünk vissza
Én meg Kakucson Vagy legalábbis remélem Egész hétvégén ott lesztek ? Mert Kakucs úgyis csak egy napos, akkor lehet, hogy lekarikáznék a kutyussal beköszönni Az faja hely amúgy, voltam ott nyaralni faterommal még a 90es évek közepén, jó volt
Nekem a védelem volt a legfőbb szempont, utána jött a dizájn és a többi. De amúgy nekem kényelmes, csak fura a Trace csizma után, annak gyakorlatilag, nulla a merevsége...
Husvétkor Bogácson leszünk, tehát, lőtávolba ahogy érzed
http://www.bogacs-tornyosvilla...
Nyuszis?
Háttt nem voltam elájulva az SMX-4 -5 től.Irtóra kéelmetlenek voltak.Valszeg azért mert nagyon sportcsizmák.
A desmo pont a sport és a túra közt van.
Kényelmesebb mint a sport de sportosabb mint a túra.
Csak ki van vágva a vége, hogy kiférjen a lábujjad mi ?
nekem 42-es,de 41-es mamuszba vagyok itthon
Még most nekem is nehézkes, be kell járódnia, de talp hosszban meg pont jó, nem nyom, nem szorit A 42es, már nagy volt, pedig a lábméretem az akkora, de mondta az eladó srác is a pardi-ba, amikor próbáltam, hogy alpine-ból általában mindenkinek eggyel kissebb kell
45-ös alpiban a zipzárt rá se tudtam húzni a vádlimra.
Vagy én, vagy az alpinestars