Kösz a méretet! Nos akkor 6-ra duzzadt a fix csapat, Alme jelezte, hogy februárban már tudni fogja ő is.
Old, fiad akkor marad itthon, jól értem? Vagy FNDI a fiad?
Indítok majd egy kör e-mailt, és akkor nem itt csacsogjuk meg a részleteket. Számolok véglegesebb kalkulációkat most már a fixnek tekinthető 6-7 fős túrára.
Én megyek, Fiat Scudo - 2 motor befér.
fndi is jön - nekem ezt mondta. Alme most siel, majd nyilatkozik. István barátom jönne, ha tud szerezni egy sport-túrát, mert choppere van!
Akit még mindig érdekel a márciusi Szardíniai kiruccanás az szóljon! Ha jól számoltam 8 jelentkező van, ebből 4 fixnek tekinthető (2 cimborám, Yikess és jómagam), 4 pedig akarnajönnidemégnembiztos kategória (?) (Old, ifjú Old, FNDI és Laci Bömös).
Nagy utánfutót (4-6 motornak alkalmas) nem tudtunk szerezni még mindig, így a költségvetés szinte véglegesnek tekinthető kisebb szórással. Viszont nem mindegy, hogy hányan vagyunk, mert...
2-3 fő: buszba befér minden
4-5 fő: busz + utánfutó (3000ft/nap körül van motorszállító)
6 fő: busz + utánfutó + autó (kis fogyasztású dízel autóm)
7-8 fő: busz + utánfutó + autó + utánfutó (ehhez kellene egy vonóhorgos autó, kinek van?)
A lényeg, hogy bármennyi plusz járművel is mennénk, eggyel megyünk át max. a szigetre, a többit a kikötőben hagynánk (így olcsóbb).
Megint egy kis ízelítő, immáron GSR-ről kamerázva: GSR Sardinia
igen, mondjuk kár, hogy csak most akarsz venni....
Zandona
Ár, érték, minőség szempontjából az egyik legjobb.
Valahol le is fényképeztem az enyém, de nem találom.
Kösz a méretet! Nos akkor 6-ra duzzadt a fix csapat, Alme jelezte, hogy februárban már tudni fogja ő is.
Old, fiad akkor marad itthon, jól értem? Vagy FNDI a fiad?
Indítok majd egy kör e-mailt, és akkor nem itt csacsogjuk meg a részleteket. Számolok véglegesebb kalkulációkat most már a fixnek tekinthető 6-7 fős túrára.