Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a méretet! Nos akkor 6-ra duzzadt a fix csapat, Alme jelezte, hogy februárban már tudni fogja ő is.
Old, fiad akkor marad itthon, jól értem? Vagy FNDI a fiad?

Indítok majd egy kör e-mailt, és akkor nem itt csacsogjuk meg a részleteket. Számolok véglegesebb kalkulációkat most már a fixnek tekinthető 6-7 fős túrára.
én úgy tudom Alme már parkolópályára kérte magát (vagy - vagy)
én mindenképpen megyek
de büszkén vállalom
Msn-re tudsz jönni?
Szevasztok.Motorozzak szombaton,-2fokban,most meg beteg vagyok mint a kurvaisten
Egy kis olvasnivaló:
http://www.es.hu/2011-01-16_ne...

No, csak ennyit az "önzetlen" segitségről!
Én megyek, Fiat Scudo - 2 motor befér.
fndi is jön - nekem ezt mondta. Alme most siel, majd nyilatkozik. István barátom jönne, ha tud szerezni egy sport-túrát, mert choppere van!
Üdv All!

Akit még mindig érdekel a márciusi Szardíniai kiruccanás az szóljon! Ha jól számoltam 8 jelentkező van, ebből 4 fixnek tekinthető (2 cimborám, Yikess és jómagam), 4 pedig akarnajönnidemégnembiztos kategória (?) (Old, ifjú Old, FNDI és Laci Bömös).

Nagy utánfutót (4-6 motornak alkalmas) nem tudtunk szerezni még mindig, így a költségvetés szinte véglegesnek tekinthető kisebb szórással. Viszont nem mindegy, hogy hányan vagyunk, mert...

2-3 fő: buszba befér minden
4-5 fő: busz + utánfutó (3000ft/nap körül van motorszállító)
6 fő: busz + utánfutó + autó (kis fogyasztású dízel autóm)
7-8 fő: busz + utánfutó + autó + utánfutó (ehhez kellene egy vonóhorgos autó, kinek van?)

A lényeg, hogy bármennyi plusz járművel is mennénk, eggyel megyünk át max. a szigetre, a többit a kikötőben hagynánk (így olcsóbb).

Megint egy kis ízelítő, immáron GSR-ről kamerázva:
GSR Sardinia
őőőő az olcsóbbat?
Remélni még lehet.
Seggre estem.... segg proti meg nem volt rajtam

hmmm, te tudod
Elég limitált a hely a kabát és az adoniszi testem közt.Akármi nem fér be.
az enyémet megvédte a 6000 pengős lidl proti is
Türelmes vagyok.
április bolondjai
Arra várhatsz.....
Segített?
igen, mondjuk kár, hogy csak most akarsz venni....
Zandona
Ár, érték, minőség szempontjából az egyik legjobb.
Valahol le is fényképeztem az enyém, de nem találom.
Nézz körül itt is
Jó ST-t!
Na hallod láttam már olyat akinek a rokonának a haverjának a szülei kirakatban sasoltak ilyet.

No viccet félretéve már volt a kezemben és jónak tűnt.
Most már csak két három hónap vízen és füvön kell élnem és be is fér a kabát alá.