Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van száraz a levegő a lakásban
Nem egyedül ivott , a szőnyegnek is öntött ! Elvégre az ökör iszik magában...
Minek iszik aki nembirja?....
Teeee az azért löttyent ki mert elsőre keveset öntöttél ki !
Elsö pohár kitöltése után,a dugot akartam visszatenni,sikeresen kilötyögtettem a padloszönyegre,meg magamra Nincs is jobb a padloszönyeg sikálásánál
...Ez még kell hozzá http://youtu.be/N3ZQgp3lfk8
+ nem párásodik a plexi sem annyira !
Jó választás

Tudod Te mi a jó !
Akkor így alá se kell öltözni.Csak csíkos fóka ne álljon az út szélén.
Bontottam inkább egy palack Teleki Villányi Merlot-ot,2008as,száraz vöröset
Jól teszed , de öltözz alá rendesen
Délre jobblesz ez.Szal én fasza gyerek leszek
Én nem vagyok fasza gyerek maradok a seggemen és zenét hallgatok http://youtu.be/oHh978yizqQ
Jó Reggelt !

Most aki fasza gyerek motorozhat , száraz az aszfalt , süt a nap , +2 C.fok.
Jóestét
nem ám összetöröd a képes feledet te is
Köszi de maradok a seggemen... csak ma megyek el inni, nem bírom már tovább. Te meg vigyázz magadra, a BMW-det is ki akarom próbálni Szardínián.
Szevasztok all

Abdul gyere reggel indulunk síelni egy hétig A-ba leszünk, nem húzod le a sícipőt tuti ugyan úgy fogja a lábad! Kis kocsmázás a pálya szélen a hüttében, gőzgombóc, búzasör, Ardeneki sonkatál (bocs répából ) és még a hasd is kikerekedik! NA?
Rendesen !
Köszi, javul. Rakattam rá normálisabb műanyag gipszet (TB-től annyit telt, hogy a fekvőmre tettek egy sarkat...) hétfőn. A héten voltam is dolgozni 3 napot... járni, szexelni tudok mankó nélkül , vezetni még nem (hoztak vittek). Az injekciót egyre szarabbul bírom, mert apad a hasam, viszont a lábam szerintem gyógyul... próbálkozom hétfőn újra a dokinál, hogy ne kelljen már 4 hétig hordanom ezt.
Szia Tybee!

Ez a lassulás lehet attól van, amit benyaltál...... hat a cucc, mi?
Léptem ..., majd ..........................................
Te itt Szolnokon nagyon belassult az élet , mint 1 kihalt város, mi lesz itt