Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcára semmi esetre sem , csak hobby célra !
Minden ami nagyobb mint egy cserebogár durva dolog.
Bár szerintem azt a könnyítés dolgot a vázban a gyáriak túl komolyan vették.
Nem kellett volna ennyire elvékonyítani.
Áááááááááá, lehet, h talpra lehet állitani, de... soha nm bíznék benne, ahogy az esvébe sem, azért nm kértem többé, csak az inger ültetett rá, sajnálom azt a motort imádtam Ő tanitott meg "járni"
nekem is néha bevillan hogy ha egy hajszálrepedés megadja magát és 2 nél elgurul az első kerék egy másik irányba akkor az milyen lehet
Hát igen, egyenesen ne menjen neki semminek az ember.... de ez minden motorra igaz!
Az esetemben még az is közrehatott, hogy 1.7 tonna 30-ról lassulva jött nekem szemből.... az én ~ 28 km/h-s haladásommal szemben.
Ez azért már így elég durva, amit kapott....
megyek nemsokára elötte hílak
Tybee, nem csak a váz a baj..... egy hátsó lengőkarra és felnire üljek a pályán? Kb. annyi a jó alkatrész...... képről én is azt mondanám, hogy nem gond, csináld meg...de...... gazdasági bűncselekmény lenne!
Akkor van igazság a bontós emberke szavaiba.Nincs gond a GSR-el.............csak ne verjen telibe semmit az ember.
Ami alapesetben bármilyen motornál rossz dolog.
Mondtam, gyere el, nézd meg.... meg van rogyva minden rajta..... amit kapott elölről...azzal együtt megdeformálódott minden hátrafelé az alján, tetején és oldal irányba szétrántott sok mindent a váz.
A képen látszólag van csak egyben a gép és látszólag néz ki jól egyben....
monnyuk biztos nem lenne ocssó

de még mindig jobb mint kidobni
Esetleg öntet egy másikat náluk.
Jól beszélsz !

2011-et írunk , nem lehetetlen ma már ez !
szétszedni rapityára és irány a szakál metál
úgy összerakják jobb lesz mint a gyári

van a vázon máshol is hegesztés mit aggódsz
Heggesszed össze , pályamotornak tökéletes
Jó estét!
waspi azt hiszem az
Jó Estét !

szasz tök
szesztok
Ki ez a jobbágy, h ez mindent tud valami okostojás, aki jártas a statisztikában , vagy mindegyik emlitett géppe haladt egy 30-ast
hüjje mototudós
Azért olvasd tovább is!
Szasztok úgy néz ki hogy tolnám a bicajt Én is veletek, a munka nem zavar be sajna mert nem nyertük meg píz meg eddig sem volt akkor meg majd valahogy

Holnap még csúszok egyet
http://youtu.be/uWibAaoyB5U
holnap után küldök pontos méreteket mailben
Sziasztok!

http://www.vimeo.com/18838093

Egy kis kiruccanás Monacoba!:)