Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah Te is csak kombinálsz
Ennyire?
Nincs olajcsere nincs is málnázás?
minden mindennel összefügg
Az olajcserének mi köze ahhoz, hogy elfogy a koton?
még ez is kevés
ne menj annyit.
Toljad.
hogy én folyton azt érzem h má megin olajcsere megin elfogyott a gumi itakda ...
mihez képest
az úgy költséghatékony
SE..
Én tavaly még a 6000-et de értem el ...
Nem úgy néz ki az idei év sem hogy márciustól csak napsütés van.Bár tavalyit sikerült így is 13e-rt elmennem.
És talán 2x volt rajtam esőruha.
Hát, az első 1000 szerintem gyorsan meglesz. Tavalyelőtt közel 12 ezret mentem a szezon során, míg tavaly csak 7 ezret. Mindezt úgy, hogy ugyanannyi időm volt a motorozásra, csak éppen az időjárás közbeszólt ám rendesen.

Azért is örülök, hogy ilyen hamar hozzám kerül a gép, mert így már az első adandó alkalommal motorra tudok pattani :) Bár az első alkalmak inkább csak arra jók, hogy a gépet kicsit megjárassa az ember. Legalábbis nekem azért minimum 15-16 fokra szükségem van, hogy igazán jól érezzem magam a motoron.
Én amikor vettem, február 1-én...... és hónap vége fele már esedékes volt az 1000-es olajcsere
Hát még azt hogy fogod várni, hogy túl legyél a bejáratós időszakon
Azt nem tudom, de az biztos, hogy nagyon várom már Egy dolog biztos, a telet rohadtul unom már, de még kb. 1,5 hónapot ki kell valahogy bírnunk.

Aztán bízzunk benne, hogy az idei tavasz ill. nyár jobb lesz, mint tavaly volt.

Üdv

Peti
Szia
Szia Gino
Már látom, itt mindenkinél jobban fogod várni a tavaszt
Sziasztok!
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Csak annyit akartam, hogy tegnap hívott a kereskedő, hogy jövő hét vége felé valszeg már el lehet szállítani a motort

Üdv

Peti
Üdv Oldmester és mindenki
pikpak hogy elment az éjszaka mi ?