Hátt....ne haragudj,de ez szerintem nem illik egy GSR-re dehát ha neked tetszik mondjuk az a lényeg, hogy láss rendesen hátra,bár nekem a gyárival sincs semmi bajom.
Ilyen tükröt képzeltem el a majdani Gsr - en nem tudtok esetleg róla valamit hogy lehet benne látni normálisan vagy rezeg elmosodik benne a kép a szára nem tudom hogy elég hosszú mert csak 12 cm ja és hogy egyáltalán jó e menete 10. de mondjuk elvileg jónak kellene lennie mert univerzális köszi
GTfour neked azok az emelők házilag készített?
És milyen hosszú úgy a géped mert nekem csak 2.5x2.5 méter helyem van és nem tudom hogy ha én is vennék vagy csinálnák otthon nem biztos hogy mind a két emelő elférne?
Ez alapján már értem , ezt a filmet most látom előX, ha nm tudnám, h nm Én vagyok, aszinném, h Én vagyok
Igen, ezt is jól látod, Én szarok arra, h milyen évszak van, + a januárra is, de tudom, h egy türelmetlen önfejü faszság 15 fok alatt motorozni... a többségnek van igaza, Ők kivárják a tavaszt!
Bár vasárnap extra jó idő volt, "sokan" is voltunk az utakon, kár lett volna kihagyni
Henti!
Mostanában csak és kizárólag Te motorozol igazán közűlünk!
Hát, akkor hozzád hasonlítottam a filmen látható srácot!
Nagyon tud! Nem?
Egyáltalán, MEGNÉZTED A FILMET!?
télen meg a lakásban
az enyém dobozban van csak most kiengedtem belőle, had gyűjtsön D vitamint
Milyen színű? Fényképezd le!
És milyen hosszú úgy a géped mert nekem csak 2.5x2.5 méter helyem van és nem tudom hogy ha én is vennék vagy csinálnák otthon nem biztos hogy mind a két emelő elférne?
Igen, ezt is jól látod, Én szarok arra, h milyen évszak van, + a januárra is, de tudom, h egy türelmetlen önfejü faszság 15 fok alatt motorozni... a többségnek van igaza, Ők kivárják a tavaszt!
Bár vasárnap extra jó idő volt, "sokan" is voltunk az utakon, kár lett volna kihagyni
Csak úgy, mért ne?
ebben van a film!
Mostanában csak és kizárólag Te motorozol igazán közűlünk!
Hát, akkor hozzád hasonlítottam a filmen látható srácot!
Nagyon tud! Nem?
Egyáltalán, MEGNÉZTED A FILMET!?
www.vezetestechnika.tommot.hu - re felraktam egy filmet!
Hát a Henti így motorozik!
ÁÁÁsszzz!