Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mé' nem vagy fent a másik oldalon
deravaasz
szia kedves Gino nincsen semmi bajom az oldalsztenderrel,csak középső sztenderrel könnyeb a láncot kenni (meg lehet oldani oldasztenderrel is nem azt mondom csak így meg kell döntened magad felé egy kicsit vagy tologálni kell egy kicsit na perzse ez nem egy honda vylkure tehát nem fogok beszarni attól ha egy métert arréb tolom) meg annyiból is jót lett volna ha lenne rajta mert a téli tárolásnál csak egy emelőálványt kellene venni. vagy te csak egyel szoktak tárolni első kerékhez nem is szoktál tenni és akkor havonta elforgatod a kereket nehogy tojás legyen a gumiba? köszi
mínusz eee
csak kíváncsi voltam figyelsz-e
regeeeel ?
jóreggelt
Dejó neked
neem,arra vigyázok
csak nem lesérültél
jaja az megteheti
ez amolyan kényszerpihenő...
akinek be jött az élet, ugye
nekem most éppen 3 nap pihenés,0 munka,1 nap szórakozás
na meg én
de még csak 8 van hee' ez megy Szardiniára
3tól 8ig az még csak 5
8 óra munka 8 óra pihenés nyol c óra szórakozás
Siet az órád koma
messze még a hajnal, 3 óra húúsz elkerül az álom ágyam vissza húz
Gondolom egyedül akar láncot kenni hátsó emelő nélkül.
Amire van a GSS féle túraemelő.Jobb mint a középső állványizé.
Szia.
Rá lehet tenni....az ülésre, de onnan leesik.
Ez a motorkategória nem "állósztenderes"! Mellesleg alul megy a kipufogó és ott van a katalizátor, tehát még házi fusiban sem lehet.... de nem is ajánlanám, mert az oldalsó is leér néha kanyarban ...az alján lévővel meg már sokkal hamarabb lehetne esni.
Tehát az efféle motorok kialakításukat tekintve nem rendelkeznek és nem rendelkezhetnek középső, álló sztenderrel. A helyével sem.
A közép sztendert arra érthette az írója, hogy a motor közepén van elhelyezve az oldalsztender.

Mi bajod a gyári, oldalra döntött állásával? Az oldalsztenderrel?
hello mindenkinek
gsr -re lehet tenni középsztender-t?
most szeretnék venni
bármilyen képet néztem róla mindig oldal sztendejre volt állítva "nyilvánvalóan azért mert nincs rajta"
de meg van am. a helye és ha igen mennyi fáj egy ilyen
azért kérdezem mert hasznátautón írták az egyiknél hogy középsztender de az is oldara volt állíitva
jaja,nekemis, 'ccakát