3 éve voltak nekem is ilyesfajta kereséseim.....de a nem találtam ilyen nagy felső agy átmérővel másik felnit, aminek ugyanez volt a rögzítési csavarpontjai és a perem illesztése...... szóval....
szia gino a tárcsával kapcsban azt akarom mondani hogy egy árajánlatot írhatnáé nekem a gabor8181@freemail.hu ra és a többi pedig rajtad múlik hogy mekkora összeggel próbálsz meg elcsábíttani:))
előre is köszi
Elhiszem :) Mondjuk egyszer már átélhettem az SV 650-nel. Nagyon mámorító érzés tud lenni, hiszen annyi minden előzi meg. Ez is egy olyan élmény, amire az ember mindig emlékezni fog.
Az idő - az előrejelzés szerint - hideg, de napos lesz holnap is és szombaton is, tehát az főbb utak és az autópálya remélhetőleg már többé-kevésbé szárazak lesznek, így nem lesz tiszta kosz a motor, mire hazaérünk vele.
Végül futón fogjuk hozni, így örülök annak, hogy nem esős, latyakos utakon kell mennünk.
Olyan ez, mint kis gyereknek a Karácsony, már csak kettőt kell aludni :)
NEMJÖTT MEG AZ ÁRAJÁNLATOD:(
túl nagy, na majd most
... mit tanátame'
előre is köszi
előre is köszi
Az idő - az előrejelzés szerint - hideg, de napos lesz holnap is és szombaton is, tehát az főbb utak és az autópálya remélhetőleg már többé-kevésbé szárazak lesznek, így nem lesz tiszta kosz a motor, mire hazaérünk vele.
Végül futón fogjuk hozni, így örülök annak, hogy nem esős, latyakos utakon kell mennünk.
Olyan ez, mint kis gyereknek a Karácsony, már csak kettőt kell aludni :)
Üdv
Peti
Nagy élmény!
Amint megvan, jönnek a képek is :)
Üdv
Peti