Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ócska freemailed van ..... az ilyen
még nem jött meg a mailod
várom
ment megint
MEGJÖTT.SAJNOS:(

még nem jött semmi sem GINÓ
NEMJÖTT MEG AZ ÁRAJÁNLATOD:(
Most még nem is szárnyal..... pár évvel ezelőtt, hogy szárnyalt.....
hamarabb megjön a fórumról a válasz az emilben mint bármiféle más emil...nincsmit tenni ez a fórum ez szárnyal!
bocsánat a csábíttás szóért:)
ment az e-mail
ÁÁÁ
túl nagy, na majd most
Minnyá írom.... de nem csábításnak!
ST-t

... mit tanátame'
szóval?
3 éve voltak nekem is ilyesfajta kereséseim.....de a nem találtam ilyen nagy felső agy átmérővel másik felnit, aminek ugyanez volt a rögzítési csavarpontjai és a perem illesztése...... szóval....
amugy nemtudja valaki hogy gsr 600 felnire melyik másik suzuki tárcsája jó még?
előre is köszi
szia gino a tárcsával kapcsban azt akarom mondani hogy egy árajánlatot írhatnáé nekem a gabor8181@freemail.hu ra és a többi pedig rajtad múlik hogy mekkora összeggel próbálsz meg elcsábíttani:))
előre is köszi
Elhiszem :) Mondjuk egyszer már átélhettem az SV 650-nel. Nagyon mámorító érzés tud lenni, hiszen annyi minden előzi meg. Ez is egy olyan élmény, amire az ember mindig emlékezni fog.

Az idő - az előrejelzés szerint - hideg, de napos lesz holnap is és szombaton is, tehát az főbb utak és az autópálya remélhetőleg már többé-kevésbé szárazak lesznek, így nem lesz tiszta kosz a motor, mire hazaérünk vele.
Végül futón fogjuk hozni, így örülök annak, hogy nem esős, latyakos utakon kell mennünk.

Olyan ez, mint kis gyereknek a Karácsony, már csak kettőt kell aludni :)

Üdv

Peti

Nagy élmény!
Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki, hogy holnapután, szombaton megyek átvenni a motort

Amint megvan, jönnek a képek is :)

Üdv

Peti
igen , de ez enyémben nincs még BSI szerencsére !
az a narancs szinü relé?
Neked nincs hátsó intervallum reléd + újfajta lapát ?