Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fesd át csizma színre a gipszet.
Ha fehér a csizma akkor festeni sem kell.
Üdv Mester! Nem gondoltam meg magam, egyszerűen elfelejtettem... Olyan helyen van ahol nem járok, és ugye elég sok dolgom van. De ha még aktuális akkor hétfőn feldobom legkésöbb. 1000 bocsánat, de azt sem tudom hogy az eszem hol van mostanában...
Köszönöm!
Igyekszem jól viselni a fekvő létet, de már azon agyalok, hogy lelkileg az is feldobna, ha a motoros csizma lenne a gipsz helyett, tartaná az is a bokámat
oké! megmondom!
megértelek, hogy feleségül akarod, tényleg egy nagyon aranyos kedves nőcike
a másik dolgot is megértem, jó szar lehet állandóan feküdni, asszem én is totál megőrülnék! de próbáld meg kibírni ezt az időszakot, és kíméld, mert különben még nagyobb baj lesz, és jó sokáig húzod majd persze tudom könnyű ugatni...
CSAK NE A SZEMÉT !
Nyugi, tolom ameddig lehet...
Persze akkor is, de akkor már az új feleségeknek kell fizetnie a mókát (azaz nála kell majd kopogtatni), mert az első tuti meg fog kopasztani.
Az nagy baj inkább kolbász mint banán
megtisztelő! kedvedért egy napra én is vega leszek! De azért ne siesd el azt a nősülést!
Jó ötlet, mert nagyon kellemes az út Krakkóig, kanyargós rendesen!
Jó estét!
Ha 2x vagy 3x....akkor már nem?
Ha jól tudom ő is vega... legfeljebb majd csak isztok! De ha én egyszer házasodom, akkor ott lesz a helyetek.
A kipufogóm az hihetetlen tiszta így is .Oszi haveromnak az 1100XX kipufogója olyan kormos belül hogy általánydíjjas szerződést kell kötni a Kéményseprő vállalattal
ha az időjárás megengedi,mi elmennénk a Pozsonyi Motocykel kiállításra,ha hideg lesz,akkor autóval,......már lassan hagyomány lesz belőle...
na léptem
Ápolom az biztos , de az is igaz hogy kímélem .Ebben az évben többet akarok motorozni .Egy lengyel 3 napos szerveződőben van a Szolnok környéki motorosokkal .
esküvőre meghíssz majd? kis kaja piafogyasztásúak vagyunk....
Kicsit ki kellene már kormolni a kipufogódat inkább!
Remélem az újévi fogadalmad volt, hogy idén már 9ezer felett is járatni fogod a GSR-t. Új világ fog megnyílni előtted!
Ha legközelebb találkozol vele kérlek mondj meg neki két dolgot:
1. Hiba volt kiszállnia az Eric Sumoból
2. Ő lesz a feleségem, készüljön rá

Köszönöm kérdésed, lábam megvan, szar csak feküdni meg fél lábon ugrándozni (a bal lábam nincs felkészülve a teljes testsúlyomra )
vagy valami "gyémántkemény anyagbú" van a láncod...
valamit rosszul csinálok 23ezernél tartok , de még csak 1x volt állítva 1000-nél .......................................................................
.......................................pályára kell menni nincs mese
csákó mindenkinek!