Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.... mikorra legyen kész a "rokis" matricád?
Köszke!
Ilyesmit.Ebayos.Hogy jó e azt passz.Nincs a kezemben.De szerintem jónak kéne rá lennie.
boldog névnapot az Attiláknak !
vazze köszöntem Neked odaát Te meg lelépsz
mit tudsz felajánlani
Már megint a pasikon jár az eszed?
Keresel még fékkart?
jaa, mijjaz?
mi az a szabi
mert húzod neki,mint az állat mi?
Zsozsi mester Shark1000 klónja tökéletes,hangra is meg látványra is,minőségi cucc,csak időben meg kell rendelni,nem olyan megváromfajta.....
Szép napot!
Ha a gyári kidörrentőt lecseréled,akkor ajánlatos egy finomhangolást is elvégeztetni. Pl. Proptech -nél, 15 matyi volt tavaly, és érdemes volt! A xenon trafója (slim) elfér az index takaróműanyag alatt. Fogyasztás: Nagypapásan közlekedve 4 és 5 lityi körül(megjegyzem, eléggé nehéz ezt a tempót tartani.... ),
ha meg üveghangon járatod akkor több mint a duplája is lehet....
Szia!
Beöntő sapka nincs,csak tartály. A fogyasztás nekem gyári áttétellel nem ment 6 alá ha meggebedtem se, inkább 6,5 körül alakult, ha téped neki akkor kúszik felfelé 7-7,5 körül, de ha tartósan mész 200al, akkor mégtöbb Ha eggyel kisebb lánckereket teszel előre akkor (legalábbis nálam) lemegy a fogyaszát 5,5-re, ha óvatosban mész, meg lehet az 5L is. Yoshimura az egyik legdrágább dob, van olcsóbb is, pl. öcsimure vagy zsozsimura,arról a többiek tudnak tanácsot adni, gyáriból nekem LeoVince van, a hangon felül kicsit nyomatékosabb lett,alulról könnyebben megindult, de ha finomitani akarsz rajta,akkor a proptech-nél megteszik ha otthagysz egy kis zs-t. A xenon-ról nemtudok nyilatkozni Röviden ennyi. Az ÉN véleményem
Bocs:lövérünk=lövéSünk
Szega akárki!
A profilodba aggggyá +néhány adatot + képet h legalább vmi lövérünk legyen Rólad! Csaó!
Jó reggelt,,,,,,,, ,,,,de jó volt
Ja! Még egy apróság!
A GSR nem szekér, nincs hozzá 4 ökör!
Bi-xenon nem olyan mint a bi-sex!
Nem villan, mert egy mágnes a fókuszt változtatja, a világító cucc azonos marad mind a 2 módnál! Az itteni fórumlakóknak a fogyasztásuk 8 liter felett van,- ágyaspálinkából!
A Yoshimura a legjobb babgulyás után!
Ha megvetted, szólj! Itt mindenki ad tanácsot!
De ma szabin vannak!
hello sziasztok
Gsr 600 ast szeretnék venni és lenne egy pár darab kérdésem a szekérrel kapcsolatba.
Pl:fogyasztás(város,országút,húzod,nem húzod)?a hűtőn beőntő sapka van vagy kiegyenlitőtartályos?,
és ha szeretnék tenni bele xenont akkor hová tudnám elhelyezni a trafóját mert kocsikba pont a lámpa búra mögött van de nem hiszem hogy a motornak oda férne bármilyen vékony trafó is?
de azon is gondolkodtam hogy bi-xenon teszek belle de hallodtam olyasmiről hogy mivel a xenonnak be kell melegednie nem használ neki ha példáúl csak villantok vele egyet?
még annyi hogy yoshimura kipúfogót nem tudjátok esetleg hogy honnan lehet venni meg mennyivel leszek könnyebb ha beszerválok egyet(bocs kettőt).
valamint az mit befolyásol a motoron csak a hangját vagy esetleg némi Nm és Le többletet?
a választ előre is köszönöm neketek üdv
ja és nem kell recegned....eddig is elvoltam....
te az én fososmba ne bugyborogj bele bazmeg!
holnap beszélünk, nem itt...majd felhivlak...
HÚZZÁ INNNEN A FASZBA, MOTOR NÉLKÜLI NÁDIGÖRÉNY

..rég jártam erre...Buék mindenkinek!