Szevasz Hentes!
A válasz egyszerű. 1200-es Banditom volt a GSR előtt és amikor felültem a 600-as gépre ugyanazt az élményt kerestem mint a Banditon, gondolván lóerőben kb. ugyanott vannak, de nyílván mást kaptam. Akkor jött a GSX és most újból ott tartok, hogy hosszú évekig nem gondolok motorcserére.
Ettől függetlenül a mai napig úgy gondolok a GSR-re, hogy nagyon király verda!
Üdv Mester! Csak annyi hogy 1-2 napot csúszik a feladás mert bekell ugranom érte a szervizbe, meg akkor majd bevinném az újat amit vettem, ami elvileg holnap, max kedden jön meg. 2-szer nem akarok addig talpalni, a héten mindenképpen odaér ha úgy jó.
Para, 1ezkedhetünk a gúnyára , egyforma méretűek a lojzik
Tavasznál tovább sosem marad meg, akkor rendelkezik egy önmegsemmisítő mechanizmussal.
Türelem, hónélküliséget terem.
nem tudom van-e hólapát itthon
A válasz egyszerű. 1200-es Banditom volt a GSR előtt és amikor felültem a 600-as gépre ugyanazt az élményt kerestem mint a Banditon, gondolván lóerőben kb. ugyanott vannak, de nyílván mást kaptam. Akkor jött a GSX és most újból ott tartok, hogy hosszú évekig nem gondolok motorcserére.
Ettől függetlenül a mai napig úgy gondolok a GSR-re, hogy nagyon király verda!
lego mi akkor megsértődött amikor 3 évesen aszitte, h 6 éves és legót kapott, mondván Ő már nagy ehez
Para, mi hogy állunk
Üdv: Bandi
Steve, miért váltatok a Gsr-el , mi volt a probléma , nekem korainak tűnik az 1 bő szezon mindössze
Örülök hogy újra itttttt !
Beszéltem Recével telefonon és sajna nem jó neki az időpont mert hasonló eseményre van meghívása .
Ja és üdvözli a Klánt , ami nélküled nem jött volna létre
Köszönöm a meghívást! Örülök hogy találkozok a régiekkel...
Talán még a Rece is jön?