Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell a kabát is ? ajándék.vesevédő,nyakmelegítő
ühüm, a kabi is
oké,,,,,,,,,,, jó a gatyó
Jóestét
Para, 1ezkedhetünk a gúnyára , egyforma méretűek a lojzik
A hó eltüntetése kitartó türelmet igényel.
Tavasznál tovább sosem marad meg, akkor rendelkezik egy önmegsemmisítő mechanizmussal.

Türelem, hónélküliséget terem.
ne idegesíts, hogy esik ahóóó

nem tudom van-e hólapát itthon
Szevasz Hentes!
A válasz egyszerű. 1200-es Banditom volt a GSR előtt és amikor felültem a 600-as gépre ugyanazt az élményt kerestem mint a Banditon, gondolván lóerőben kb. ugyanott vannak, de nyílván mást kaptam. Akkor jött a GSX és most újból ott tartok, hogy hosszú évekig nem gondolok motorcserére.
Ettől függetlenül a mai napig úgy gondolok a GSR-re, hogy nagyon király verda!
át jössz?
Papirok...
mivel?
Szia mindenki
lego mi akkor megsértődött amikor 3 évesen aszitte, h 6 éves és legót kapott, mondván Ő már nagy ehez
Para, mi hogy állunk
Jó reggelt!
Hólapát előkészítve nyakunkon a TÉL
Reggelt Mindenkinek !
Nem sürgős , nyugodtan intézd amit intézned kell !
Üdv Mester! Csak annyi hogy 1-2 napot csúszik a feladás mert bekell ugranom érte a szervizbe, meg akkor majd bevinném az újat amit vettem, ami elvileg holnap, max kedden jön meg. 2-szer nem akarok addig talpalni, a héten mindenképpen odaér ha úgy jó.

Üdv: Bandi
http://www.mzclubhungary.com/L..." target="_blank">tessék itt van
Hoji, ha errejársz, túrd már elő légyszi, hogy milyen ellenállás kellett az indexedhez hátra, mert elhagytam a linket..
Na megvan a lego a gyerkőcnek ?
stétet
Steve, miért váltatok a Gsr-el , mi volt a probléma , nekem korainak tűnik az 1 bő szezon mindössze
Szia Steve !

Örülök hogy újra itttttt !

Beszéltem Recével telefonon és sajna nem jó neki az időpont mert hasonló eseményre van meghívása .

Ja és üdvözli a Klánt , ami nélküled nem jött volna létre
Szevasz Tybee!
Köszönöm a meghívást! Örülök hogy találkozok a régiekkel...
Talán még a Rece is jön?