Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen összefüggés nem létezik....
Kívánd azt, hogy a te cerkád álljon fel és akkor lesz motorod!

értem. akkor ha azt kívánom h álljon fel Henti cerkája, akkor teljesül a másik kívánságom: Daytona
Mivel az ő kívánságáról volt szó, ami teljesült....így az ő következő kívánsága következhet...azaz íz ő kívánja, hogy végre felálljon az ő cerkája....... mondjuk ezt már régóta kívánja, mégis a motor valósult meg.
Talán mert annak több esélye volt.....
miért kívánná azt Henti h álljon fel a cerkád ...
Henti ! gratula a kutyulihoz aztán tessék sétáltatni ...
Most, hogy ez teljesült......jöhet a következő kívánságod.
Az pedig az lesz, hogy végre álljon fel a cerka....
Köszi mindenkinek
Gratula Henti. Tudtuk, hogy eljön ez a nap, veled örülünk
, köszi Para, igyexem jó gazdája lenni ennek a brutál jó kutyulinak, hihetetlen, micsoda külömbség van a két motor között, pedig csak 70 km-et ültem rajta és nm is húztam neki, óriási előnyben voltatok az SV-vel szemben! Eszméletlen jól vezethető, fordítható, kezelhető, és azzzzonnal reagál minden utasításra
Leírhatatlanul boldog vagyok , nagy állmom teljesült egy évet vártam erre, de nm akartam elkapkodni , türelmes voltam, kiérdemeltem
Az ugg 827 frsz-u SV tipusu motoromat pedig egész életemben tisztelni és szeretni fogon, nagy szolgálatot tett 24ezer kilóméteren keresztül , nagyon nehéz volt megválni tőlle férfiasan , de itt maradt a közelemben, cimbi vitte el, neki balesetmentes sok 10 ezret vele
köszi
teljesült egy vágyad

vigyázzatok egymásra és sok balesetmentes és élményekben gazdag kilométert nektek
Hentikém arany testvérem, gratulálok az új géphez, kivánok neked széles utat, sok-sok balesetmentes kilómétert, és rengeteg örömöt!
fndi, gratula!

Nagyon professzionális és szép munkák!
Henti!sok baleset mentes kilométert a Gsr-el!gratula!szerezzen annyi örömet mint nekem! vigyázz Rá,Ő meg te rád!
Szép munka, gratula!
Wasp! Ha már kérdezted, hogy mi a véleményem az 1000 Gixerről, akkor röviden:
Túrázásra, 40 percnél hosszabb motorozásra ALKALMATLAN! Pályamotor! Olyan embernek való, aki megengedheti magának, hogy a MOTORJA mellett legyen egy ilyene is, amit tréleren kivisz Hungaroringre és ott jaszkarizik! Kakucsra sem alkalmas, mert a tudása oda túl sok! Utcán machóskodni sem az igazi, mert nehéz vele egykerekezni, felsőhpltpontozni. Versenyzőknek való csúcsgép! Kényelmetlen és hatalmas önfegyelmet kíván, ha túl akarod élni, mert belevisz a "jóba" pillanatok alatt! Tömören ennyi a véleményem!
milyen lesz
mért eladod a teraszt is
majd a teraszra kéne valamikor árajánlat,,,,,,,,,
Csaó!