Mivel az ő kívánságáról volt szó, ami teljesült....így az ő következő kívánsága következhet...azaz íz ő kívánja, hogy végre felálljon az ő cerkája....... mondjuk ezt már régóta kívánja, mégis a motor valósult meg.
Talán mert annak több esélye volt.....
, köszi Para, igyexem jó gazdája lenni ennek a brutál jó kutyulinak, hihetetlen, micsoda külömbség van a két motor között, pedig csak 70 km-et ültem rajta és nm is húztam neki, óriási előnyben voltatok az SV-vel szemben! Eszméletlen jól vezethető, fordítható, kezelhető, és azzzzonnal reagál minden utasításra
Leírhatatlanul boldog vagyok , nagy állmom teljesült egy évet vártam erre, de nm akartam elkapkodni , türelmes voltam, kiérdemeltem
Az ugg 827 frsz-u SV tipusu motoromat pedig egész életemben tisztelni és szeretni fogon, nagy szolgálatot tett 24ezer kilóméteren keresztül , nagyon nehéz volt megválni tőlle férfiasan , de itt maradt a közelemben, cimbi vitte el, neki balesetmentes sok 10 ezret vele
Wasp! Ha már kérdezted, hogy mi a véleményem az 1000 Gixerről, akkor röviden:
Túrázásra, 40 percnél hosszabb motorozásra ALKALMATLAN! Pályamotor! Olyan embernek való, aki megengedheti magának, hogy a MOTORJA mellett legyen egy ilyene is, amit tréleren kivisz Hungaroringre és ott jaszkarizik! Kakucsra sem alkalmas, mert a tudása oda túl sok! Utcán machóskodni sem az igazi, mert nehéz vele egykerekezni, felsőhpltpontozni. Versenyzőknek való csúcsgép! Kényelmetlen és hatalmas önfegyelmet kíván, ha túl akarod élni, mert belevisz a "jóba" pillanatok alatt! Tömören ennyi a véleményem!
Kívánd azt, hogy a te cerkád álljon fel és akkor lesz motorod!