Tény. A való világra vonatkozó megállapítás, amelynek az igazságát ellenőrizni kell, lehet. A pontosság fogalma nagyon fontos, ez tükrözi a bizonyosság fokát és a ténybe vetett bizalmat. Nagyon fontos a tény ellenőrzésének lehetősége. Az, hogy valami tény, nem jelenti azt, hogy igaz, pusztán annyit, hogy az igazsága ellenőrizhető. Bár a tények a való világot tükrözik, sohasem teljesek, mindig hiányosak.
Szombaton átmenetileg szárazabb levegő lesz felettünk, ám VASÁRNAP újabb frontrendszer érkezik, országszerte borongós, csapadékos időjárást hozva. Hétfőn kelet felé elhagyja a Kárpát-medencét a nedvesebb légtömeg és a jövő hét első felében megnyugszik időjárásunk. Hűvös, ködös hajnalok és kevés felhőt adó, napos délutánok váltják majd egymást.
Ez hihetetlen, hogy vasárnapra rossz időt mondanak és jövőhéten megint jó idő lesz!
jóreggelt Mindenkinek ! a Doktornak külön is
Old ! tegnap találkoztam a fiaddal a ringen adott egy kedvezménykupont. mondtam már kaptam egyet. azt mondta én kettőt is beválthatok egyszerre
Üdv és Szebb Reggelt!
Most indulok kifelé, de vasárnap leszek.
Lassan elfelejtek motorozni, de, ha fogjátok a kezem, akkor még megy! Grkriszt nem látom a listában. Ő éves kimenőt kapott?
köszi szépen Gekko jön vasárnap?vagy nem tudni?!
Chaky-Norisz nem jön mert elfogyott teljesen a minta a slickről és nem akar neki vágni az esőnek!
akkor indulásról majd dumálunk!
Szombaton átmenetileg szárazabb levegő lesz felettünk, ám VASÁRNAP újabb frontrendszer érkezik, országszerte borongós, csapadékos időjárást hozva. Hétfőn kelet felé elhagyja a Kárpát-medencét a nedvesebb légtömeg és a jövő hét első felében megnyugszik időjárásunk. Hűvös, ködös hajnalok és kevés felhőt adó, napos délutánok váltják majd egymást.
Ez hihetetlen, hogy vasárnapra rossz időt mondanak és jövőhéten megint jó idő lesz!
Old ! tegnap találkoztam a fiaddal a ringen adott egy kedvezménykupont. mondtam már kaptam egyet. azt mondta én kettőt is beválthatok egyszerre
Reggelt
Most indulok kifelé, de vasárnap leszek.
Lassan elfelejtek motorozni, de, ha fogjátok a kezem, akkor még megy! Grkriszt nem látom a listában. Ő éves kimenőt kapott?
Chaky-Norisz nem jön mert elfogyott teljesen a minta a slickről és nem akar neki vágni az esőnek!
akkor indulásról majd dumálunk!
BB
az indulást még megtrágyázzuk addig, még mi sem tudjuk
Gekkónak van eladó Alpinstar kesztyűje a rövid típusú árat nem tudom de marha olcsón
jó hogy haza evett a rosseb
Chaky-Norisz nem jön ?
Csak nekem fekete, szürke fehér......ellenben a Metal névvel, carbon-kevlár a betét benne.....