Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor találd ki h mire gondolok
Én nem megyek, nem délután, engem nem lehet megtekinteni és nem mondom meg hánykor....
megy ma vki innen a hringre délután akit meg lehet tekinteni hánykor
nekem van ötletem de nem erre
Sanyi, van valami ötleted, hol lehetne venni olajleeresztő csavar alátétet a Békához?
Oke, köszi!
igen. ott állt ellen nekem is de a végén sikerült vennem belőle
Igen ott lehet találni a bal 3-as polcon 2 francia ellenálló között az 5 ohm-os ellenállást...
ott nincs. a XIII.ker.-ben vettem hozzá egy ellenállásboltban fejből nem tudok semmit már nem emléxem de asszem megvan a blokk azon minden kért információ rajta van ha szólsz este megkeresem
És? vagy megint kérdezek ? és megint...
igen
én minden kép megyek, ha esik ha fúj, pozitívan tessék hozzá állni és akkor minden rendben lesz

különben is lehet kapni olcsón nagyon jó esőruhákat, akinek nincs épp itt az ideje beszerezni
uff
Sokat kérdezek?
És azt hol és mennyi ? Vagy ugyanott? hanyas kell hozzá ?
szép csak ne kéne dolgozni. vagy úgy csinálni
megyünk jövő hétvégén IS én ODA tuti
ellenállást vettem hozzá külön de a jobboldali villog mint a marha mert letestel
Szép napot mindenkinek
Miért menne szét? Ez baromság!
Ha az ott esésnél szétszakad akkor szerintem már tök mindegy ,hogy egy vagy két részes volt...
És a kétrészesnek le tudod venni a kabátját,ha pl valahol megállsz, és nem a derekadon lógva viszed magadon
Én egyrészesre szavazok.

szerintem az 52-es jó neked
Jóreggelt! Köszi, megvan! Ellenállás van benne, vagy vettél hozzá külön? Vagy csak felraktad aztán villog mint a marha ?
én is megyek!,,,,,,,,,,,,,,,,,,dolgozni JÓ REGGELT!
én is megyek, mert a para mindjárt kel
najóvanakkor megyek alunni és álmodni