Sziasztok!
Hát az a helyzet,hogy a Balázsnak egy külső behatás útján eltört a bal combcsontja,,,ultrahang is ez bizonyitja,hogy rpedés van rajta,,,most megy a duma,hogy pelenkázásnal és hogy kálciumhiány léphet fek az ilyen kicsiknél,és blah,blah blah,,,csak senki nem szólt,én vettem észre,,,,most megyek be és beszélek a főorvossal,,,,,,meglátjuk mi lesz......
Ha én kibírtam 21 napot szétcsapott bokával,neked is menni fog,,,ha hisztizel,minden sokkal nehezebb és átmegy szörnyű elviselhetetlen rémálommá,,,,,,elfogadod és továbbnézel ennél,mint amit most művelsz két napja!A MOTOROZÁS EZZEL IS JÁR!viseld felnött fegyelemmel és kussoljál be,mert ha tovább folytatod felmegyek és az ép testrészeidet fogom eltörögetni!
Nincs más, mint türelem!
El kell magadat foglalni, zene, olvasás? Nem mehetsz a segíteni akaró környezeted agyára! Nekik sem könnyebb, mint most Neked!
Tudom, nehéz! Legyen erőd hozzá! Bízz MAGADBAN!
Mindenki rossz passzban? Hát nekem szarul passzoltak. Sőt inkább becsúsztak, de dúrván!
Elunom a megmaradt életem itt, még net sincs csak mobilról, de az meg macerás és drága.
a ruha nem sokat segitett volna... Szornyu... Kissrac robogoval. En is voltam ilyen. Hentivel most nagyon egyetertek. Gekko ebbe az iranyba is kell nyomulni. Fiatal kolkok halnak meg artatlanul es sehol semmi. Csak motoros forumokon targyaljak ki. Motorosok... Pedig annyira szeretnek majd venni a nagyon leendo fiamnak egy motort. Hogy nagyon eljen. Es ne azert hogy eltemessem.
Es annyira furcsa hogy nap mint nap a varosban azt tapasztalom hogy en szegyellem magam a sorok kozott elhaladva hogy nem tudom minden autosnak megkoszonni a figyelmet... Mert elkezdtek figyelni. Es megis... :(
eltörött a lába szegénykének...... Ky tiszta ideg......
vártam hátha jön valaki,hogy elmondjam,de nem gyütt ,aztán idegyüttem elmondani....
valamelyik gennyláda durván foghatta meg,vagy ...?
Hejj... Tudjátok hol vagyok?
A kórházban bammeg, hogy rohadna meg az a Toyotás!
Nem tudom hova kellett annyira sietnie, de remélem érte is így siet majd a fekete ruhás, görbe mezőgazdasági szerszámos!
Hát az a helyzet,hogy a Balázsnak egy külső behatás útján eltört a bal combcsontja,,,ultrahang is ez bizonyitja,hogy rpedés van rajta,,,most megy a duma,hogy pelenkázásnal és hogy kálciumhiány léphet fek az ilyen kicsiknél,és blah,blah blah,,,csak senki nem szólt,én vettem észre,,,,most megyek be és beszélek a főorvossal,,,,,,meglátjuk mi lesz......