persze ahhoz képest jól viselem sztem. igyekszem talpra állítani mielőbb, a költségvetés szűkös de mindent megpróbálok. motorozni akarok! bár lehet h rémálmaim lesznek. elég kemény volt csúszni a sötétségben és csak azt látod h mindenhonnan fényszórók ...
autós? police? azért is én vagyok a felelős a rendőr szerint h ráment a motoromra az autós de ezt még intézem majd utólag ...
másik kolléga itt-ott kilyukadt de semmi komolyabb
Vazze, jobbulást "nektek", amikor május elsején borultam, ugyan ezt mondtam szó szerint! Ja nem, én motorozást mondtam nem szezont, és már járok vele igazából csak simítások vannak hátra! Fel a fejjel lány, sok mérget meg kell most enned, /bár remélem, neked nem így lesz/ de erős legyél és kő kemény!Ha tudunk úgyis segítünk!
UGYE ?
M2, Gödnél, nagyívű jobbos lejtővel, első kerék levegőbe került, beszitált, ráfékeztem, blokkolt, heló a csúszó motorom elcsapta aki előttem volt motorral majd az álló motoromra ráment egy autós
Inkább egy "bevásárlólista" kéne
másik kolléga itt-ott kilyukadt de semmi komolyabb
Vazze, jobbulást "nektek", amikor május elsején borultam, ugyan ezt mondtam szó szerint! Ja nem, én motorozást mondtam nem szezont, és már járok vele igazából csak simítások vannak hátra! Fel a fejjel lány, sok mérget meg kell most enned, /bár remélem, neked nem így lesz/ de erős legyél és kő kemény!Ha tudunk úgyis segítünk!
UGYE ?
DE legalább neked nincs komolyabb bajod!